Kaunietė: jei ne sūnus, pavojingas griovys būtų pasiglemžęs dar vieną auką | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė: jei ne sūnus, pavojingas griovys būtų pasiglemžęs dar vieną auką

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Sekmadienį portalo redakciją pasiekė kaunietės istorija, kuri, anot jos galėjo pasibaigti liūdnai, jei ne atsitiktinumas.

„Ar reikalingi tie grioviai Garliavoje, Ramybės g. tiesiai į kapus? Turi būti ne griovys, o šaligatvis žmonėms saugiai eiti, kai važiuoja mašina, nes jau ne vienas žmogus yra tamsiu paros metu ir kada slidu ėjęs šaligatviu, įkritęs ir net sušalęs iki mirties. Ką daryti… Šį vakarą ištraukėm įkritusį nelaimėlį, kuris gal ir nebūtų išgyvenęs iki ryto (du esam radę neguvus). Sūnus grįžo po krepšinio treniruotės išgirdo aimanas ir su tėčiu ištraukė“, – rašė moteris.

Pasak kaunietės, dėl šios pavojingos vietos į seniūniją buvo kreiptasi, bet į priekį niekas nepajudėjo.

„Taip, bet dėl vandens nutekėjimo pavasarį ar per liūtis, kad nesikauptų vanduo žmonių rūsiuose vis dar neužkasa tų griovių“, – komentavo skaitytoja.

1
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.