Skaitytojas pritrenktas: gavo rezultatą, nors testo nesidarė | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas pritrenktas: gavo rezultatą, nors testo nesidarė

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pirmadienį pasiekė pasakojimas apie keistą nutikimą Jonavos gatvės mobiliajame koronaviruso patikros punkte. Nors testo numatytu laiku pasidaryti negalėjo, skaitytojas sulaukė žinutės apie rezultatą. Pasirodo, testą šeštadienio rytą atliko kitas asmuo ta pačia pavarde, bet vyro toks paaiškinimas neįtikino.

„Šeštadienį, 10.30 val., užsirašiau Jonavos gatvėje esančiame mobiliame patikros punkte atlikti reguliarų testą, kurį dėl darbo darau kas 7-10 dienų. Dėl šiokių tokių problemų tuo laiku negalėjau atvyki. Atvažiavau į punktą 16 val. ir man sako, kad testą esu padaręs. Svarbiausia, pusvalandis po numatyto laiko, apie 11 val., gavau žinutę, kad testas atliktas.

Kai nuvažiavau asmeniškai, man pasakė, kad žmogus atseit buvo atvažiavęs neblaivus. Kadangi vežė kambariokas, pats buvo apšalęs – sakė, kaip jis galėjo atvykti, jeigu visą laiką buvo kartu. Nemaloniai padiskutavo ta moteriškė ir teko išvažiuoti be testo. Esminis dalykas – kad rezultatas jau buvo atsiųstas.

Bandžiau prisijungti per žinutėje buvusią nuorodą, bet į sistemą įeiti nedavė, nesupratau, kodėl. Šeštadienį, 18 val., pakeliui į Uteną gaunu skambutį – pasakė, kad įvyko klaida ir buvo atvažiavęs žmogus su tokia pačia pavarde. Nežinau kaip jūs, bet aš sutapimais netikiu, beje, mano pavardė gana reta. Tai tikrai buvo melas.

Jeigu ir taip, dėl tokio neapsižiūrėjimo kitas žmogus galėjo gauti dviejų savaičių izoliaciją, jeigu testas būtų teigiamas. Būtų pakenkę kažkam kitam. Įdomu, kiek tokių situacijų per pandemiją apskritai susidaro. Susiskambinęs savaitgalį sutariau dėl naujo testo laiko, kurį atlikau jau pirmadienį popiet.

Darbe tai reikia reguliariai daryti, sąžiningai tiriuosi, bet pasirodo, kad sistema žaidžia nesąžiningai. Susimąstai – gal kitą kartą neapsimoka kojos iš namų kelti, o testo atsakymo vis tiek gali sulaukti“, – svarstė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

13
26
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.