Amžina statybos aikštele tapusi gatvė piktina kauniečius: štai kaip dirba mūsų mielo Kauno valdžia – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Amžina statybos aikštele tapusi gatvė piktina kauniečius: štai kaip dirba mūsų mielo Kauno valdžia

Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė vieno gyventojo iš Aleksoto pasipiktinimas, kaip mieste yra organizuojami lietaus kanalizacijos tiesimo darbai. Pasak jo, aplink jau kuris laikas zujant statybininkams gatvė šalia namų tapo vos pravažiuojama.

„Esu pasipiktinęs esama situacija mūsų gatvėje. Buvo rašyti skundai ir į Kauno miesto savivaldybę, bet ten prisibelsti neįmanoma. Nuo vasaros mūsų gatvėje pradėta tiesti lietaus kanalizacija, o gatvei virtus statybų aikštele skalda, žvyras, smėlis atvežamas ir papilamas tiesiog gatvėje, kuris lyjant pasklinda po visą gatvė ir tenka „plaukti“ pliurze.

Nekalbu, kad prasilenkti mašinomis sunku. Duobės ant duobių, šuliniai išlindę, galima duslintuvą ir ratus gatvėje palikti. Vieną dieną iškasa griovį, kitą dieną užpila, o po kokios savaites, vėl užpiltą vietą kasinėja. Paskutinį kartą technika nugreideriuoti važiavo vasaros pradžioje. Štai kaip dirba mūsų mielo Kauno valdžia.

Čia tik O. Milašiaus gatvė, bet J. Kriščiūno tas pats, o gal net blogiau: išpjautas prieš tai buvęs lygus asfaltas, patiestas vamzdis ir užpiltas stambiais akmenimis, lyg skalda. Aš suprantu, kad vyksta statybos, bet gal galima kažkaip žmogiškai, palyginti dangą, kad normaliai ja eitų pravažiuoti. Jau nekalbu apie dumblą“, – piktinosi kaunietis.

7
9
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.