Judrioje Kauno gatvėje pakeista eismo tvarka klaidina vairuotojus | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Judrioje Kauno gatvėje pakeista eismo tvarka klaidina vairuotojus

/ Skaitytojo Valdo nuotr.
Dalintis:

Vairuotojus suklaidino Birželio 23-osios gatvėje esantis horizontalusis kelio žymėjimas. Čia anksčiau buvo nupiešta punktyrinė linija, kurią vairuotojai galėjo kirsti, o dabar ji atnaujinta į dvigubą ištisinę, tačiau liko ir senojo žymėjimo linija, kuri klaidina Kauno vairuotojus, jie toliau kerta šią liniją, nors tvarka pasikeitė jau senokai.

„Ar galima sukti į kairę? Klaidina žmones. Prie ortopedinio“, – dėmesį atkreipė vienas iš Kauno vairuotojų.

Pasiteiravus, ar minėtoje vietoje nėra kitokio kelio ženklinimo, kaunietis atsakė, jog kelio ženklų ten nėra ir pastebi, jog anksčiau čia galiojo visai kitokia eismo tvarka, tačiau vairuotojai nelinkę laikytis naujosios tvarkos.

„Nėra ten jokio ženklo. Tiesiog posūkis į ortopedinį. Vieni suka per dvi ištisines, nes anksčiau buvo galima sukti. Dabar, mano manymui, negalima. Ten beveik taip visas kelias eina prie ortopedinio iki Partizanu g. sankirtos“, – rašė skaitytojas.

29
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.