Skundžiasi naujai atidarytu KFC: išbadėję blokuoja eismą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skundžiasi naujai atidarytu KFC: išbadėję blokuoja eismą

Dalintis:

Trečiadienį Kaune atidarius greitojo maisto restoraną „Kentucky Fried Chicken“ (KFC), kauniečiai lengvai „išprotėjo” dėl traškios vištienos. Ne vienas vairuotojas skundžiasi, kad dėl prie restorano nutįsusių eilių kenčia kiti eismo dalyviai.

„Pabandykit vakare, apie 22 val., nuvažiuoti į naujai atsidariusį KFC restoraną. Eilė stovi nuo Šiaurės prospekto. Esme ta, kad iš Šiaurės pr. sukti į Savanorių pr. gali tik iš vienos juostos. Tai vairuotojai, kurie tiesiog važiuoja, turi daryti visokius viražus, nes tiesiog toje gatves juostoje sukti į dešinę eismas blokuojamas”, – piktinosi kaunietė.

Papildyta 15.04 val.

Dar vieno kauniečio teigimu, dėl šalia KFC restorano blokuojamo eismo šiandien, lapkričio 13 dieną, teko kviesti pareigūnus.

„Pareigūnai buvo iškviesti ir šiandien. Bet kviesim ir toliau pareigūnus. Kol vištiena pradės brangti ir žmonės pradės galvom galvoti, o ne skrandžiu”, – griežtai komentavo vyras.

126
45
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.