Kaina123.lt: kauniečių sukurta platforma, padedanti taupyti kasdieniuose pirkimuose - Kas vyksta Kaune

Kaina123.lt: kauniečių sukurta platforma, padedanti taupyti kasdieniuose pirkimuose

Asociatyvi / Organizatorių nuotr.
Asociatyvi / Organizatorių nuotr.

Kauniečių komanda pristatė naują kainų palyginimo portalą – Kaina123.lt, kuris ne tik padeda rasti geriausias prekių kainas, bet ir atveria naujas galimybes kasdieniam pinigų taupymui. Šią platformą sukūrė kauniečiai, sėkmingai įgyvendinę projektą „Prisero“, ir ji skirta visiems, norintiems išmaniai valdyti savo biudžetą bei gauti maksimalią naudą už kiekvieną išleistą eurą.

Išmanus taupymas – ne tik teorija, bet ir praktika

Projekto įkūrėjai Deivydas Žibkus ir Gabrielius Račkauskas supranta, kad taupymas nėra vien tik kaupimas – tai yra racionalus išlaidų planavimas. Tai atsispindi ir jų sukurtame portale Kaina123.lt, kuris vartotojams suteikia galimybę greitai ir lengvai lyginti prekių kainas įvairiose internetinėse parduotuvėse. Šiandienos rinkoje, kur kainos gali labai skirtis, ši funkcija yra itin vertinga.

Vienas svarbiausių platformos tikslų – padėti vartotojams sutaupyti pinigų be didelių pastangų. Čia galite ieškoti konkrečių prekių, palyginti jų kainas įvairiose parduotuvėse ir priimti pagrįstus sprendimus dėl pirkinių. Kiekvienas apsilankymas internetinėje ar fizinėje parduotuvėje tampa galimybe sutaupyti.

Nuo sėkmingų projektų iki naujų iššūkių

Kaina123.lt yra natūralus tęsinys po sėkmingo Deivydo ir Gabrieliaus projekto „Prisero“, kuris tarptautinėje rinkoje padėjo vartotojams rasti geriausius nuolaidų leidinius iš daugiau nei 50 šalių. Ši patirtis parodė, kad žmonės ieško būdų, kaip geriau valdyti savo finansus.

Remdamiesi šia patirtimi, įkūrėjai sukūrė dar išmanesnę ir vartotojams naudingesnę platformą – Kaina123.lt. Naujoji platforma ne tik leidžia rasti geriausias kainas internete, bet ir ateityje siūlys galimybę skenuoti prekių barkodus tiesiogiai parduotuvėje, kad būtų galima palyginti fizinėse parduotuvėse esančių prekių kainas su kainomis internete.

Patogus apsipirkimas kiekvienam

Kaina123.lt privalumas – jo paprastumas. Nebereikia naršyti po daugybę internetinių parduotuvių, norint rasti geriausią pasiūlymą. Visos kainos vienoje vietoje! Be to, netrukus pasirodysianti mobilioji programėlė leis skenuoti barkodus tiesiogiai parduotuvėje, taip taupant ne tik pinigus, bet ir laiką.

Pavyzdžiui, būnant parduotuvėje ir pamačius prekę, kurios norite, galėsite greitai sužinoti, ar jos kaina kitur nėra geresnė. Tai naujas apsipirkimo būdas, kuris padeda išvengti permokų ir užtikrina, kad gaunate geriausią įmanomą pasiūlymą.

Nauda vartotojams ir ateities planai

Kaina123.lt yra daugiau nei paprasta kainų lyginimo platforma – tai įrankis, padedantis geriau suprasti rinką, planuoti pirkinius ir efektyviai valdyti išlaidas. Tai ypač svarbu šiuolaikinėje ekonomikoje, kur kainos gali kisti labai sparčiai, ir tinkamai priimtas sprendimas gali padėti gerokai sutaupyti.

Projekto įkūrėjai Deivydas Žibkus ir Gabrielius Račkauskas ketina toliau plėtoti Kaina123.lt, kad ši platforma taptų ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniu kainų lyginimo standartu. Jie tiki, kad Kaina123.lt taps neatsiejama kasdienio apsipirkimo dalimi, padėdama vartotojams gauti didesnę vertę už jų pinigus.

Kauniečių sukurtas projektas siekia padėti vartotojams išmaniai valdyti savo biudžetą ir užtikrinti, kad kiekvienas euras būtų išleistas protingai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA