Šiandien A. Jagelavičiūtei būtų suėję 44-eri: mama pranešė ypatingą žinią – Kas vyksta Kaune

Šiandien A. Jagelavičiūtei būtų suėję 44-eri: mama pranešė ypatingą žinią

tv3.lt 2024/10/07 11:45
Agnė Jagelavičiūtė / lryto ir BNS nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė / lryto ir BNS nuotr.

Šiandien stilistė, verslininkė, nuomonės formuotoja Agnė Jagelavičiūtė minėtų 44-ąjį gimtadienį, tačiau jau antrus metus per gimimo dieną artimieji gėles neša ant jos kapo. A. Jagelavičiūtės gyvybė užgeso 2022 m. gruodžio 28 d., jai buvo 42-eji.

Jautrią dieną ant žinomos moters kapo padėta žvakė ir puokštė baltų rožių, tačiau kapas uždengtas.

Primename, kad A. Jagelavičiūtė amžinojo poilsio atgulė šalia savo tėčio Leono Jagelavičiaus.

Šiandien jos amžinojo poilsio vietoje Karmėlavos kapinėse bus atidengtas jautrus atminimo ženklas – paminklas. Apie tai socialiniuose tinkluose vakar pranešė A. Jagelavičiūtės mama Nijolė Jagelavičienė.

„Nenumaldomai bėga laikas, bet laikas netekties skausmo nesumažino. Jau antri metai, kai mano Agnės nebėra, ir tik prisiminimai Ir Jūsų palaikymas man suteikia jėgų ir noro gyventi…

Spalio 7 d. 12:00 kviečiu maldai už Agnę – Bernardinų bažnyčioje (Maironio g. 10, Vilnius), 15:00 prašau padėti atidengti paminklą, paskutinį Agnės būstą šioje žemėje – Karmėlavos kapinėse. Linkėdama ramybės su meile, Nijolė“, – socialiniuose tinkluose rašė N. Jagelavičienė.

Agnės Jagelavičiūtės kapas Karmėlavos kapinėse

Agnės Jagelavičiūtės gyvenimas ir veiklos

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad A. Jagelavičiūtės gyvybė užgeso dėl plaučių uždegimo komplikacijų. Moters gyvenimas truko 42-ejus metus, tačiau kasdienybė buvo ryški ir spalvota.

Išgarsėjusi TV3 rodytame realybės šou „Akvariumas“, moteris ir toliau savo darbus bei veiklą siejo su televizija. Stilistė, rūbų dizainerė ir buvusi mados žurnalo redaktorė visada iš kitų išsiskyrė stilingais drabužių deriniais bei drąsiais pasisakymais viešojoje erdvėje.

A. Jagelavičiūtė mokėsi Kauno „Aušros“ gimnazijoje. Po gimnazijos ji baigė Vilniaus dizaino kolegijos drabužių dizaino studijas, apsigynė Vilniaus dailės akademijoje tapybos bakalauro diplomą.

Būdama visiškai jauna, ji dalyvavo pirmajame Lietuvos realybės šou „Akvariumas“. Tada ji buvo dar studentė. Vėliau A. Jagelavičiūtė pradėjo dirbti TV3 laidoje „TV pagalba“. Ten komandoje ji dirbo kartu su Gediminu Jauniumi – net penkerius metus ji važinėjo po Lietuvą ir padėjo žmonėms įvairiose situacijose.

2015 metais A. Jagelavičiūtė pradėjo dirbti mados žurnalo „Aš Ikona“ vyr. redaktore, o nuo 2018 trejus metus užėmė stiliaus žurnalo „L`Officiel Lithuania“ vyr. redaktorės pareigas. Kiek vėliau garsi moteris sukūrė puslapį, kuriame teikė stiliaus paslaugas.

Pastaraisiais metais moteris leido vardines užrašų knygeles bei seriją daiktų, paženklintų A. Jagelavičiūtės citatomis bei patarimais. Iki pat mirties moteris aktyviai reiškėsi socialiniame tinkle „Instagram“. Čia ji nevengė dalintis tiek asmeninio gyvenimo akimirkomis, tiek įvairiomis reklamomis.

Ji buvo kelių prekės ženklų ambasadorė, dirbo su garsiausiomis šalies parduotuvėmis. Taip pat A. Jagelavičiūtė save atrado dar vienoje srityje – moteris savo „YouTube“ kanale ėmė dalintis tuo, kas jos gyvenime užima didžiausią vietą – būsto statybomis.

Įsimintiniausi Agnės Jagelavičiūtės žodžiai

Naujienų portalas tv3.lt kviečia prisiminti labiausiai įstrigusias ir dažniausiai A.Jagelavičiūtės vartotas frazes, kurios jau rado vietą daugelio širdyse.

„Man sunku suprasti žmones, kurie gėdinasi gyvent. Vis galvoja, ką apie juos pasakys kiti, arba dar blogiau, jie yra tie, kurie, būdami visiškais nevykėliais, tiesiog kritikuoja kitus.“

„Jei dirbti, tai iki sąmonės netekimo, jei mylėti, tai daug toliau nei iki mėnulio ar atgal, jei gerti, tai iki žemės graibymo, jei siekti tikslo, tai be žodžių, prasidedančių „ne“.“

„Ar pagalvoji, kas būtų, jei šiandien būtų paskutinė tavo gyvenimo diena? Ar nesigailėtum, kad bijojai? Nebijok.“

„Gyvenimas iš vienos pusės labai trumpas, iš kitos – labai ilgas. Kam viską suplakti į vieną krūvą? Geriau viską išgyventi per daugybę patirčių.“

„Esu lygiai tokia pat kaip visos moterys. Šiandien – stipri, ryt – silpna, poryt verksiu visą naktį, o užporyt vėl būsiu stipri.“

„Gyvenimas yra labai sudėtingas ir nėra, kad viską galim, o gal ir nereikia, suprast.“

„Bet aš tikrai turiu mažesnius stabdžius nei daugybė žmonių, stipriai išreikštą savo vidinį jausmą ir man labai svarbu už tą tiesą kovoti.“

„Esu tiek ilgai žinoma, kad sunkiai galiu atskirti kas, kodėl ir kokiu momentu įvyko.“

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA