Įvertinkite: J. Jarutis pristato specialiai „Žalgiriui“ skirtą dainą – Kas vyksta Kaune

Įvertinkite: J. Jarutis pristato specialiai „Žalgiriui“ skirtą dainą

Atlikėjas Justinas Jarutis kartu su „Žalgiriu“ ir klubo fanais „Green White Boys“ (GWB) specialiai Kauno „Žalgirio“ 80-mečiui paminėti sukūrė dainą „Žaliai Balti Dievai“.

Anot „Žalgirio“ fanų GWB, dainos kūryba truko ilgiau nei pusmetį, o kūrinio tikslas – apdainuoti Kauno „Žalgirio“ klubo vertybes.

„Šiandien itin svarbi diena – pristatome jums tai, ką kūrėme daugiau nei pusę metų! Ar tai galime vadinti naujuoju „Žalgirio“ himnu? Kol kas atsakymo į tai neturime ir į tai atsakys tik laikas. Vis tik norime pabrėžti, kad tai yra kūrinys, į kurį įdėjome visą savo širdį. GWB, bendradarbiaudami kartu su Justinu Jaručiu, daug prisidėjo prie šios dainos žodžių.

Tikslas buvo, kad juose atsispindėtų mūsų mylimo klubo vertybės. Tai, kas būtent ir yra perduodama iš kartos į kartą. Tuo pačiu labai norėjosi, kad kūrinys būtų artimas širdžiai ne tik mūsų judėjimo nariams, bet ir kiekvienam „Žalgirio“ sirgaliui.

Norėjosi, kad kiekvienas šiame kūrinyje rastų būtent savąją meilę „Žalgiriui“ ir jos prigimtį. Labai norisi pasidžiaugti ir tuo, kad šią dainą atlieka Justinas Jarutis. Tai yra žmogus, kuriam „Žalgiris“ yra be proto mylimas klubas ir kuris puikiai suprato mūsų norimas perteikti idėjas“, – kūrinį trečiadienį pristatė GWB.

Tuo pačiu „Žalgirio“ fanai paragino mokytis naujos dainos žodžius ir rytoj susitikti „Žalgirio“ arenoje.

Primename, kad spalio 3 d. „Žalgiris“ ir „Barcelona“ žais pirmąsias šio sezono Eurolygos rungtynes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA