Prieš Raudondvario stadiono atidarymą – svarbi informacija – Kas vyksta Kaune

Prieš Raudondvario stadiono atidarymą – svarbi informacija oficiali renginio pradžia 15.30 val.

Raudondvario stadionas / KRS nuotr.
Raudondvario stadionas / KRS nuotr.

Sekmadienį Kauno rajono savivaldybė dalijasi svarbia informacija planuojantiems vykti į šiandien atidaromą Raudondvario stadioną. Informuojama, jog stadiono vartai bus atidaryti nuo 15 val, o oficiali renginio pradžia – 15.30 val.

17 val. Raudondvario stadione įvyks ir pirmosios futbolo rungtynės: Kauno rajono „Hegelmann“ komanda susirungs su Panevėžio „Panevėžio“ futbolo komanda.

Savo „Facebook“ paskyroje išplatintame įraše Kauno rajono bendruomenė pačio Raudondvario gyventojų prašo atvykti be transporto priemonių, o svečius iš Kauno – viešuoju transportu, autobusu Nr. 48C (nuo Kaniūkų stotelės iki Pilies g. stotelės).

Primename, jog viešasis transportas dienos be automobilių proga šiandien veža nemokamai.

„Atvykusiems automobiliais, juos statyti kitoje Ateities gatvės pusėje įrengtoje stovėjimo aikštelėje“- informuoja Kauno rajono savivaldybė.

Kauno rajono sav. informacija

Taip pat skelbiamos ir taisyklės, kurių privaloma laikytis atvykus į stadioną ir renginio metu:

Rungtynių metu žiūrovams negalima stovėti praėjimuose tarp sektorių, draudžiama įsinešti aštrius daiktus, pirotechnikos gaminius, atsivesti gyvūnus. Negalima atsinešti ir gėrimų stiklinėse tarose. Į stadioną draudžiama atvažiuoti mikrojudumo priemonėmis (dviračiais, motoroleriais ir paspirtukais), o į pačią aikštelę – eiti bet kuriuo metu, net nevykstant rungtynėms.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA