Šį savaitgalį Kaune – eismo ribojimai – Kas vyksta Kaune

Šį savaitgalį Kaune – eismo ribojimai

Asociatyvi / Parodos kalnas / R. Tenio nuotr.
Asociatyvi / Parodos kalnas / R. Tenio nuotr.

Penktadienį Kauno centre pradeda galioti laikini eismo ribojimai – jie truks visą savaitgalį. Kaune šurmuliuos tradicinė rudens mugė ir „Fluxus“ festivalis.

Šį savaitgalį, rugsėjo 20-22 dienomis, Laisvės alėja taps amatininkų, tautodailininkų, kulinarinio paveldo meistrų ir prekybininkų susibūrimo vieta – Kauno rudens mugė kvies lankytojus atrasti tradicijas, išbandyti amatų meistrų gaminius ir pasimėgauti gausia kultūrine programa.

Tuo pačiu pranešama ir apie laikinus eismo ribojimus. Mugės organizatoriai informuoja, kad renginio metu (nuo rugsėjo 20 d. 8 val. iki rugsėjo 22 d. 22 val.) bus ribojamas transporto ir dviračių eismas Maironio ir A. Mickevičiaus gatvėmis.

Festivalis „Fluxus“

Nuo trečiadienio Kaune jau šurmuliuoja festivalis „Fluxus“, paruošęs kauniečiams ir miesto svečiams daug įdomybių bei pramogų.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šeštadienį vyks jau tradicija tapęs „Fluxus“ kopimas į Parodos kalną, o tai reiškia, kad vairuotojų laukia dar vieni eismo ribojimai.

Festivalio organizatoriai informuoja, kad eismas rugsėjo 21 d. Parodos gatve bus ribojamas nuo 20 iki 21.30 val.

Taip pat pažymima, kad šeštadienį nuo 20 iki 21.30 val. 3, 37, 40 autobusų maršrutai bus nukreipiami apylanka Radvilėnų plentu, Tunelio gatve.

34, 38, 43 autobusų ir 4 troleibusų maršrutai nukreipiami pro miesto centrą ir Savanorių prospektą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA