Kauno pareigūnai – trečia geriausia policijos komanda Lietuvoje – Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai – trečia geriausia policijos komanda Lietuvoje

Kauno policijos socialinių tinklų nuotr.
Kauno policijos socialinių tinklų nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau Kauno apskr. VPK) pareigūnai Palangoje vykusiame Geriausios Lietuvos policijos komandos konkurse iškovojo trečiąją vietą.

28-ąjį kartą surengtame konkurse dalyvavo geriausios policijos komandos iš visos Lietuvos, laimėjusios savo apskrityse surengtas atrankas.

Kaip informuoja Policijos departamentas, konkursas truko tris dienas. Jame policijos pareigūnų komandos varžėsi vairavimo, taktikos, šaudymo, orientavimosi, žinių patikrinimo, šuns valdymo bei kitose rungtyse.

Susumavus visų rungčių rezultatus paaiškėjo, kad pirmąją vietą konkurse iškovojo Klaipėdos apskr. VPK komanda, rašoma Policijos departamento pranešime.

Antrąją vietą užėmė Vilniaus apskr. VPK komanda, o treti liko Kauno apskr. VPK pareigūnai.

Kiekvienoje iš varžybose dalyvavusių komandų varžėsi ir policijos kinologai. Trečiąją vietą kinologų gretose užėmė Vilniaus apskr. VPK kinologas Šarūnas Mockus, antrąją – Kauno apskr. VPK kinologė Ernesta Urbietienė, o geriausiu šalies kinologu tapo Klaipėdos apskr. VPK kinologas Tomas Taurinskis.

Policijos departamentas taip pat informuoja, jog kartu su Lietuvos pareigūnais konkurse dalyvavo ir pareigūnai iš Latvijos, Estijos bei Lenkijos. Tarp užsienio komandų geriausiai pasirodė pareigūnai iš Estijos.

Apie pasibaigusį Geriausios Lietuvos policijos komandos konkursą trečiadienį savo „Facebook“ paskyroje paskelbė ir Kauno policijos komanda.

Pareigūnai savo įraše pasidalino nuotraukomis ir pasidžiaugė užimta aukšta vieta.

„Monika, Ernesta, Arminai, Erikai, Regimantai ir Kora – ačiū už atiduotas jėgas kovojant ir parvežamą 3 vietą!“ – įraše džiaugėsi Kauno apskr. VPK komanda.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA