Kaune įvykdytos žiaurios patyčios: nufilmavo ir transliavo per „TikTok“ tūkstančiams – Kas vyksta Kaune

Kaune įvykdytos žiaurios patyčios: nufilmavo ir transliavo per „TikTok“ tūkstančiams

Egzekucija prieš vyrą Kaune / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Egzekucija prieš vyrą Kaune / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Egzekucija prieš vyrą Kaune / „Kas vyksta Kaune“ montažas
Egzekucija prieš vyrą Kaune / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Pirmadienio popietę Kaune vyras ir moteris smurtavo prieš vyrą. Maža to, surengė ir viešas patyčias, kurias transliavo socialiniame tinkle „TikTok“. Apie tai naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

„Vakar Kaune, Partizanų gatvėje 7, buvo bandoma įvykdyti egzekuciją vienam vyrui. Daugiau nei 15 įvairių kelių barakų gyventojų, filmuodami ir tiesiogiai transliuodami įvykį per „TikTok“, surinko apie 20 tūkstančių žiūrovų. Jie niekino, žemino, mušė vyrą, purškė jam dujas į akis ir t.t. Atvykus policijai, egzekucija baigėsi, tačiau patyčios tęsėsi dar apie pusvalandį. Pareigūnai nieko nedarė, kad patyčios liautųsi“, – rašė skaitytojas.

„Negana to, vakar vakare jį vėl medžiojo prie savanorių „Maximos“, apie 22h. Bet mano pagalba ir gera koordinacija su policija buvo užkardytas žiaurus susidorojimas“, – pridūrė jis.

Tokie veiksmai minimoje vietoje – kone kasdieniai. Partizanų gatvės pradžioje yra bendrabučiai, ten dažnai lankosi policijos pareigūnai.

„Pas mus rajone taip normalu!”, – vaizdo įraše sako moteris.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Redos Zarauskienės duomenimis, žiaurių patyčių auka tapo vyras (g. 1993 m.). Prieš jį išpuolį surengė vyras (g. 1995 m.) ir moteris (g. 1984 m.).

Kol kas nėra aišku, dėl kokios priežasties žmonės taip žemino vyriškį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA