Praneša kauniečiai – sekmadienio rytą pateko į „švaros paradą“ (video) – Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai – sekmadienio rytą pateko į „švaros paradą“ (video)

Švaros automobiliai Aleksote / Stop kadras
Švaros automobiliai Aleksote / Stop kadras
Švaros automobiliai Aleksote / Stop kadras
Švaros automobiliai Aleksote / Stop kadras

Sekmadienį ryte naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė net keletas kauniečių pranešimų – šie teiravosi, kodėl Europos prospektu važiavo daugybė švaros automobilių. Juos lydėjo policijos pareigūnai.

„Sekmadienio rytą važiuojant į darbą Vytauto Čiurlionio gatvių susikirtime, pirmoje juostoje stovėjo Švaros automobilis su įjungtais avariniais signalais. Važiuojant link Aleksoto, viduryje gatvės stoviniavo Švaros žmonės su geltonomis liemenėmis, kai kurie su profesionalia foto įranga ant trikojo. Jau buvau sunerimęs, kad stabdys ir pavėluosiu į darbą, tačiau prašokau. Netrukus, apie 7:15 pro Europos prospektą su policijos palyda pravažiavo berods visos baltos šiukšliavėžės, kelios žalios, visa eilė mažylių šluotelių“, – rašė susirūpinęs kaunietis.

Dar vienas skaitytojas, atsiuntęs vaizdo medžiagą nedaugžodžiavo.

„Kas tai?“, – rašė jis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas patikslino, kad vyko renginys – UAB „Kauno švara” švenčia 80-ies metų jubiliejų, o policijos pareigūnai automobilius lydėjo į S. Dariaus ir S. Girėno aerodromą.

 

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA