„Spark“ turi naują vadovą: plės elektromobilių parką ir plėtos tvarių kelionių rinką – Kas vyksta Kaune

„Spark“ turi naują vadovą: plės elektromobilių parką ir plėtos tvarių kelionių rinką

Vienintelės Lietuvoje elektromobilių dalijimosi paslaugą teikiančios bendrovės „Spark“ vadovu tapo Ignas Brazdauskas.

„Vertybėmis ir tvarumu paremtos veiklos jau ne pirmus metus visame pasaulyje išgyvena itin spartų augimą dėl didėjančio visuomenės dėmesio aplinkai bei gamtos išsaugojimui. Matau prasmę prisidėti prie tokio verslo plėtros Lietuvoje. Viena iš svarbiausių užduočių sau ir komandai laikau tvarių kelionių populiarinimą ir klientų rato auginimą: toliau aktyviai pažindinsime visuomenę su šiuo metu pigiausio rinkoje žaliojo transporto privalumais bei gerinsime elektromobilius besirenkančių žmonių patirtis“, – sako I. Brazdauskas.

Jo teigimu, bendrovė planuoja aktyviai plėsti turimą 700 elektromobilių parką, šis žingsnis reikšmingai padidins žaliojo transporto prieinamumą rinkoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Naujasis „Spark“ direktorius anksčiau vadovavo „Tele2” klientų aptarnavimo ir analizės departamentui, užėmė vadovaujančias pareigas tarptautinėse telekomunikacijų bendrovėse „Ooredoo“ bei „Digicel“.

„Tarptautinė Igno vadovavimo, klientų aptarnavimo, technologijų bei komercijos patirtis bus labai naudinga šiame „Spark“ augimo etape: siekiame užtikrinti kuo patogesnes kasdienes keliones savo klientams, kuriame naujas paslaugas ir skatiname lojalumą. Visa tai, tikiu, leis užtikrinti, kad tvarus, gamtai draugiškas susisiekimas taptų savaime suprantamas pasirinkimas“, – teigia „Spark“ įkūrėjas Nerijus Dagilis.

Naujojo vienintelės Lietuvoje elektromobilių dalijimosi paslaugą teikiančios bendrovės vadovo teigimu, tvarumas – ne vienintelis argumentas augančiam žaliojo transporto populiarumui.

„Įmonės vis dažniau renkasi nuosavus taršius automobilius iškeisti į mūsų paslaugas. Tai skatina ne tik neefektyvus nuosavo automobilių parko naudojimas, bet ir pastarieji įstatymų pakeitimai, įpareigojantys verslą mokėti pelno mokestį už įsigytus taršius automobilius. Tuo tarpu mūsų elektromobiliams taikoma PVM lengvata leidžia pasiūlyti šiuo metu pigiausią paslaugą rinkoje. Siekiame aktyviai augti verslo segmente, todėl nuolat investuojame į gerą savo klientų patirtį“, – sako I. Brazdauskas.

Pasak vadovo, įprotį keliauti neteršiant aplinkos bendrovė kuria diegdama naujas ilgalaikės narystės programas, „Spark“ nariams leidžiančias elektromobilių paslaugomis naudotis trečdaliu pigiau bei gauti kitas naudas.

„Tokius elektromobilių prieinamumą bei klientų komfortą didinančius sprendimus bei inovacijas aktyviai diegsime ir toliau. Siekiame auginti ne tik savo įmonę, bet ir visą aplinkai draugiškų elektromobilių rinką Lietuvoje“, – teigia I. Brazdauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA