Magistralėje A1 į avariją pateko karys: sužeisti trys žmonės – Kas vyksta Kaune

Magistralėje A1 į avariją pateko karys: sužeisti trys žmonės

Asociatyvi / DELFI, J. Matonio nuotr.
Asociatyvi / DELFI, J. Matonio nuotr.

Sekmadienio naktį magistralėje Vilnius-Kaunas-Klaipėda susidūrė 2 automobiliai, sužeisti 3 žmonės.

Sekmadienį apie 02.01 val. Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, kad Kėdainių rajone, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 172 km, susidūrė du automobiliai, vienas automobilis nuvažiavo nuo kelio.

Apie nelaimę pranešęs vairuotojas teigė, kad sužeista jo 21 metų draugė – mergina buvo sąmoninga, kvėpavo. Pranešėjas taip pat nurodė nežinantis, ar kitame automobilyje yra sužeistų, prispaustų asmenų.

Į nelaimės vietą atvykus ugniagesiams, medikams ir policijai paaiškėjo, kad po eismo įvykio automobiliuose prispaustų žmonių nebuvo. Tačiau dvi sąmoningos merginos buvo įkeltos į Greitosios medicinos pagalbos automobilį ir išvežtos į gydymo įstaigą.

Panaudojus aukšto slėgio švirkštą ugniagesiai nuo važiuojamosios kelio dangos nuplovė stiklo duženas.

Į nelaimę pateko karys

Kaip skelbia Policijos departamentas, sekmadienio naktį Kėdainių r., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 172-ame km, automobilis „BMW 320“, vairuojamas ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Lietuvos kariuomenės kario (gim. 1997 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Audi 80“, vairuojamą vyro (gim. 1991 m.).

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Audi 80“ vairuotojas ir kartu važiavusi keleivė (gim. 1994 m.) bei automobilio „BMW 320“ keleivė (gim. 2003 m.), kurie, suteikus medicininę pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Pareigūnai pradėjo Administracinę teiseną pagal LR ANK 423 str. 2 d. – Nežymų sveikatos sutrikdymą ir turto sugadinimą nulėmęs Kelių eismo taisyklių pažeidimas.

Nežymų kitų asmenų sveikatos sutrikdymą sukėlęs Kelių eismo taisyklių pažeidimas užtraukia baudą vairuotojams nuo 150 iki 300 eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 600 iki 850 eurų.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad tragiška nelaimė Kėdainių r. įvyko ir penktadienį. Ties Bajėnų kaimu susidūrė automobilis „BMW“ ir sunkvežimis, nelaimės metu žuvo „BMW“ automobilyje važiavęs keleivis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA