Sukčiai vėl nusitaikė į Kauno viešojo transporto keleivius – Kas vyksta Kaune

Sukčiai vėl nusitaikė į Kauno viešojo transporto keleivius

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Viešojoje erdvėje vėl plinta sukčių ataka, nutaikyta į Kauno viešojo transporto keleivius. Kauniečiams siūloma įsigyti „Žiogo“ kortelę, kuri neva sudarys sąlygas kurį laiką nemokamai keliauti troleibusais ir autobusais.

„Kauno viešojo transporto 14-ojo gimtadienio proga! Įsigykite naują Kauno korteles su 6 mėn. galiojimu be apribojimų visoms transporto rūšims. Tik už 2,35 euro! Paskubėkite, pasiūlymas galioja pirmiesiems 500 žmonių!!!! Pasiūlymas galioja iki 2024 m. rugpjūčio 5 d.!“ – savo pranešime ragina sukčiai.

Komentarų skiltyje galima išvysti ir neva šia akcija pasinaudojusių bei besidžiaugiančių klientų atsiliepimus. Tačiau UAB „Kauno autobusai“ penktadienį įspėja nesusivilioti šiuo pasiūlymu ir ragina neatidarinėti sukčių viešinamų internetinių nuorodų.

Netikra UAB „Kauno autobusai“ paskyra / „Facebook“ nuotr.

„Informuojame, kad UAB „Kauno autobusai“ šiuo metu nevykdo viešųjų ryšių kampanijos ar kitų akcijų, kurių metu nemokamai išduodamos viešojo transporto kortelės ar suteikiama galimybė viešuoju transportu keliauti nemokamai vienerius metus. Informacija, pateikta neoficialioje „Facebook“ paskyroje, yra klaidinga ir nėra susijusi su bendrovės veikla.

Prašome neatidarinėti šioje paskyroje pateikiamų nuorodų, nes tai – galima sukčių ataka. Raginame gyventojus būti atidžiais ir neatskleisti jautrių saugos ar mokėjimų kortelių duomenų“, – išplatintame pranešime skelbia UAB „Kauno autobusai“.

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad bendrovė neturi paskyros socialiniame tinkle „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA