Atlikėjas Alekna paviešino pasakiškus vestuvių kadrus: miškų apsuptyje tuokėsi per audrą – Kas vyksta Kaune

Atlikėjas Alekna paviešino pasakiškus vestuvių kadrus: miškų apsuptyje tuokėsi per audrą

Lrytas.lt 2024/07/31 13:30
A. Alekna vestuvės/ Lrytas.lt nuotr.
A. Alekna vestuvės/ Lrytas.lt nuotr.

Lietuvą siaubiant galingai audrai, liepos 28 dienos popietę, susituokė atlikėjas ir dainų autorius Andrius Aleknavičius-Alekna (33 m.) ir Airida Ciūnytė (30 m.). Pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė miškų apsuptyje esančioje Kulautuvos Švč. Mergelės Marijos bažnyčioje.

„Pasirinkome šią bažnyčią, nes ji turi mums sentimentų. Labiausiai joje žavi jaučiama ramybė, jos modernumas, šviesumas ir šalia esanti gamta. Vestuvių dieną stovėdami prie altoriaus, jautėme mums svarbių žmonių palaikymą ir meilę“, – džiaugėsi jaunoji Airida.

Liepos mėnesį 6-ąsias draugystės metines atšventusi pora ir jų bičiuliai dalijosi romantiškomis vestuvių akimirkomis socialiniuose tinkluose. Vestuvių dieną abu jaunieji spindėjo laime – iš jų veidų tądien nedingo šypsenos.

Nuotaka buvo pasipuošusi balta ilga suknele, ilgu nuometu, ant kurio buvo išsiuvinėti jaunujų inicialai, vestuvių data ir žodžiai „Ilgai ir laimingai“. Jaunikis buvo pasipuošęs juodu, klasikiniu smokingu.

„Su Airida susižadėjome 2021 metų lapkritį, tačiau, pirmiausia norėjosi įsirengti savo namus, o kai praėjusiais metais baigėme tą projektą, pradėjome planuoti mūsų vestuves. Airida yra labai geras žmogus. Tai žmogus, kuris buvo su manimi kiekvieną dieną ir naktį. Buvo kartu, kai buvo lengva ir liko kartu, kai buvo sunkiau.

Esu palaimintas, nes ji visada tikėjo manimi ir niekada neleido man nustoti tikėti savimi. Kartu su ja aš kasdien augu ir tobulėju kaip žmogus, kaip vyras. Sakoma, kad žmogaus gyvenimas yra jo sprendimų ir pasirinkimų rinkinys. Aš esu laimingas, kad pasirinkau Ją ir esu dar laimingesnis, kad Ji pasirinko mane“ – lrytas.lt džiaugėsi atlikėjas.

Vestuvių šventė vyko Varnupės sodyboje, kurioje netrūko daug muzikos, šokių ir plačių šypsenų. Jaunieji juokavo, kad atšventė tikrai audringai: džiaugtis švente nesutrukdė nei lietus, nei vėjas, nei aplink lūžtantys medžiai.

Po linksmos ir audringos šventės, kitą dieną, pora išvyko kopinėti medaus į Italiją, Amalfi pakrantę.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA