Vagystė Kauno „Akropolyje“: baigėsi ne taip kaip planavo – Kas vyksta Kaune

Vagystė Kauno „Akropolyje“: baigėsi ne taip kaip planavo

Parduotuvė "Ideal" Kauno Akropolyje / Kas vyksta Kaune nuotr.
Parduotuvė "Ideal" Kauno Akropolyje / Kas vyksta Kaune nuotr.
Parduotuvė "Ideal" Kauno Akropolyje / Kas vyksta Kaune nuotr.
Parduotuvė "Ideal" Kauno Akropolyje / Kas vyksta Kaune nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojos pranešimo, kuriame teigiama, jog vienoje iš Kauno „Akropolio“ parduotuvių, savaitgalį ilgapirščiai bandė pavogti krepšį su vertingomis prekėmis, tačiau juos sustabdė vagių nepabūgęs vyras ir darbuotoja.

„Sveiki! Vakar, sekmadienį apie 10:00 val. „Akropolyje“, „Ideal“ parduotuvėje, panašu buvo įvykdyta vagystė. Du vyrai atėję į parduotuvę, išbėgo su pilnu krepšiu prekių. Nusivijęs juos parduotuvėje buvęs vyrukas parnešė pavogtas prekes. Gal kažką žinote apie šią situaciją?“, – teiravosi moteris.

Portalo „Kas vyksta Kaune” žurnalistai pirmadienį patikrino minėtą informaciją ir nors parduotuvės darbuotojai buvo nekalbūs, Kauno policijos atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė patvirtino, kad dėl minėto įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Liepos 21 d. apie 10.20 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prekybos centre iš parduotuvės buvo pavogti mobiliojo ryšio telefonai. Parduotuvės pardavėjai pradėjus vytis nusikalstamą veiką padariusį asmenį, pagrobti daiktai buvo išmesti. Pagrobtų daiktų kiekis, padaryta žala tikslinama”, – teigiama atsiųstame komentare.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Policija teigia, kad vagišius nėra sulaikytas ir šiuo metu yra ieškomas. Jo taptatybę nustatyti turėtų būti nesudėtinga, nes „Akropolyje” įrengta nemažai vaizdo kamerų ir tikėtina, kad būtent filmuota medžiaga padės nesunkiai nustatyti įtariamojo tapatybę.

Skaitytoja taip pat teigė, jog vyras, gaudęs parduotuvę apvogti bandžiusius plėšikus, galimai dirba Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdyboje. Susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus atstove Egle Ruchahiene, ji negalėjo patvirtinti, kad vagišius gaudęs vyras dirba ugniagesiu, tačiau pažymėjo, kad tarnyboje budintys vyrai yra pilietiški ir esant reikalui nelieka abejingi.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“, per „Facebook“ puslapio privačias žinutes arba el. paštu [email protected].

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA