„McDonald’s“ plečia meniu: pristatė naują traškų mėsainį „McCrispy“ – Kas vyksta Kaune

„McDonald’s“ plečia meniu: pristatė naują traškų mėsainį „McCrispy“

Organizatorių nuotr.

„McDonald‘s“ plečia vištienos patiekalų meniu ir pristato naują traškų mėsainį „McCrispy“. Taip didžiausias greito aptarnavimo restoranų tinklas reaguoja į didėjantį vištienos vartojimą, kuris „Norstat“ ir „McDonald‘s“ atlikto tyrimo duomenimis, Lietuvoje sudaro iki 60 proc. kasdienio mėsos pasirinkimo. Nuo šios savaitės naująjį „McCrispy“ mėsainį galima paragauti visuose „McDonald‘s“ restoranuose Lietuvoje.

„Siekdami suteikti „McDonald‘s“ restoranų lankytojams visuomet naujus išskirtinio skonio pojūčius, plečiame nuolatinių patiekalų meniu ir pristatome naują vištienos mėsainį – „McCrispy“. Džiaugiamės turėdami galimybę pasiūlyti „McDonald‘s“ mėgėjams Lietuvoje šį visame pasaulyje žinomą receptą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Organizatorių nuotr.

Naujasis „McCrispy“ taps svarbiu vištienos produktų kategorijos papildymu ir suteiks papildomą pasirinkimą greta mūsų lankytojų jau pamėgtų „McChicken“, „Chicken McNuggets“, „McWrap“ ir kitų firminių vištienos patiekalų. Remiantis mūsų atliktos apklausos duomenimis, Lietuvos gyventojai vištieną renkasi dėl jos skonio, traškumo, lengvumo ir malonaus poskonio. Visa tai suteikiantis „McCrispy“ neabejotinai taps „traškiausiu“ vištienos mėsainiu“, – sako „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski.

Vištiena itin vertinama dėl savo maistinės vertės, naudojant prieskonius išgaunamos plačios skonių gamos ir prieinamos kainos. Lietuvos gyventojai vištieną renkasi tiek gamindami maistą namuose, tiek lankydamiesi restoranuose. Šalyje vištiena sudaro maždaug 50-60 proc. bendro mėsos vartojimo.

Lyginant su namuose gaminamu maistu, „McDonald‘s“ atliktos apklausos dalyviams restoranų patiekalus geriau vertino dėl jų unikalaus skonio (sultingi, gerai pagardinti prieskoniais, traškiai apkepti), patrauklaus pateikimo (puošnesni, labiau viliojantys) ir patogesnio vartojimo (nelieka purvinų indų, taupomas laikas). Respondentai vištienos patiekalus taip pat įvardino kaip dažną savo pasirinkimą.

Organizatorių nuotr.

Naujasis „McCrispy“ mėsainis gaminamas naudojant tik aukščiausios kokybės „McDonald‘s“ tiekėjų ingredientus, įskaitant itin traškiu apvalkalu apgaubtą sultingą 100 proc. vištienos filė ir kitus gerai žinomus priedus – pomidorų griežinėlius, šviežias salotas ir kreminį medaus bei garstyčių padažą. Visa tai apgaubiama puria bandele.

Nuo šios savaitės „McCrispy“ mėsainį galima įsigyti visuose Lietuvoje veikiančiuose „McDonald‘s“ restoranuose.

*„McDonald‘s“ užsakymu 2023 metų birželį „Norstat“ atlikta reprezentatyvi Lietuvos gyventojų apklausa.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA