Dviguba šventė: per Žolinę gimęs berniukas tapo 800-uoju Kauno rajono kūdikiu šiemet | Kas vyksta Kaune

Dviguba šventė: per Žolinę gimęs berniukas tapo 800-uoju Kauno rajono kūdikiu šiemet

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Per Žolinę Jonučių kaimo gyventojų Lauros ir Tomo šeimoje gimęs Ajus Kazickas tapo 800-uoju šiais metais Kauno rajono kūdikiu.

„Dar niekada gyvenime taip nebuvo, kad paėmus kažką ant rankų – norėtųsi verkti. Vaikučiui jau pusantros savaitės, o tas jausmas vis dar nedingsta“, – pirmaisiais įspūdžiais dalinosi mažylio tėtis Tomas.

Ajus – Kazickų šeimos pirmagimis. Per 10 mažylio gyvenimo dienų naujieji tėveliai nepajautė sunkumų, vyrauja tik džiaugsmas ir euforija dėl šeimos pagausėjimo.

„Gyvenimas pasikeitė kardinaliai, bet tik iš gerosios pusės. Turėjome 9 mėnesius pasiruošimui, todėl esame viskam nusiteikę“, – optimizmo neslėpė mama.

Kaip skelbiama Kauno rajono savivaldybės pranešime, sūnaus vardą tėvai sugalvojo dar prieš sužinant, jog laukiasi. Norėjo, jog jis būtų trumpas ir ne toks dažnas. Anot jų, Ajus buvo būtent toks.

Laura ir Tomas susipažino prieš 11 metų pažinčių svetainėje internete, o rugpjūčio 28 d. švęs pirmąsias vestuvių metines. Abiejų gimtinė – Utena. Studijuoti išvyko į Kauną, kur Laura įgijo visuomenės sveikatos specialybę, Tomas – vadybininko. Visgi miesto triukšmą pora nusprendė iškeisti į rajono ramybę ir prieš 3 metus išsikėlė gyventi į Jonučių kaimą (Garliavos apylinkių seniūnija).

Jubiliejinio kūdikio pasveikinti atvykęs Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas šeimai įteikė kūdikio knygą, kurioje Ajaus tėveliai galės užfiksuoti smagiausias mažylio augimo akimirkas ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį.

„Džiaugiuosi, kad Kauno rajono šeima pasipildė dar vienu jaunu piliečiu. Tegul jis auga sveikas ir mylimas“, – linkėjo meras V. Makūnas.

Laura ir Tomas su kraitelio turiniu susipažino kiek anksčiau, kai jį gavo kaimynai, todėl žinojo, kad kai kurių dalykų net nereikės pirkti, nes būtiniausi reikmenys jau bus dovanoje.

Šeima pripažįsta, kad žinia, jog jų pirmagimis tapo jubiliejiniu kūdikiu, yra labai netikėta, bet ypatingai maloni.

„Nenustokite sveikinti žmonių tokiomis progomis. Tai tokia smulkmena, bet labai džiugina. Ir kai Ajus supras, kas čia įvyko, jis jau galės pasakoti savo istoriją, jog tapo 800-uoju Kauno rajono kūdikiu“, – džiaugėsi mažylio tėtis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA