Ugniagesiai skubėjo į Petrašiūnus: į Nemuną galimai išsiliejo dyzelinas | Kas vyksta Kaune

Ugniagesiai skubėjo į Petrašiūnus: į Nemuną galimai išsiliejo dyzelinas

Kauniečiai atkreipė dėmesį į specialiųjų pajėgų sujudimą Petrašiūnuose, jie informavo, jog Energetikų gatvėje, netoli motokroso trasos atvykę gaisrininkai ir policijos pareigūnų ekipažas. Pasidomėjus, paaiškėjo, jog pareigūnai atvyko į galimą teršalų išsiliejimo incidentą.

Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas informavo, kad minėtu adresu buvo gautas pranešimas, kad iš vamzdžio į Nemuną galimai bėga dyzelinas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstas 5 komandos cheminių incidentų likvidavimo automobilis. Nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad tai seno incidento vieta.

Kaip anksčiau rašė portalas „Kas vyksta Kaune“, balandžio 19 d. apie 20.30 val. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdyba informavo pranešė apie teršalų nuotėkį Petrašiūnuose, už Energetikų gatvėje esančios motokroso trasos.

Ugniagesiai incidento vietoje teršalams sustabdyti panaudojo keturias plūduriuojančias bonas, šiuo metu įvykio vietoje buvę ugniagesiai informavo, kad incidento vietoje dyzelinas ar kiti teršalai į upę nebėga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA