Įvertinkite: „Šeškės“ pristato naują dainą, įvaizdį ir klipą – Kas vyksta Kaune

Įvertinkite: „Šeškės“ pristato naują dainą, įvaizdį ir klipą

delfi.lt 2024/10/28 12:44

Grupės „Šeškės“ narės Karina, Goda ir Ingrida pristato naują dainą „Nebesugrįšiu“. Kūrinį iliustruoja įspūdingas vaizdo klipas, nufilmuotas gražiose ir paslaptingose erdvėse.

„Dainos tema tikrai surezonuos su klausytojais. Kiekvienas per gyvenimą yra atsidūręs situacijoje, kai nebelieka nieko kito, tik išeiti ir nebesugrįžti. Tokios patirtys nėra lengvos, tačiau visada, net sunkiausiose akimirkose, reikia atsiremti į pozityvius dalykus. O jų, kaip ir išeičių, yra iš bet kokios situacijos“, – sako Karina Krysko.

Dainos „Nebesugrįšiu“ autoriai – Paulius Vaicekauskas, Amelija Beleckaitė. Dalis klipo nufilmuota įspūdingoje ir paslaptingoje Vilniaus erdvėje – po žeme esančioje buvusioje vandens saugykloje.

„Ši vieta vėsi, tamsi ir drėgnoka. Šaltukas persmelkdavo kūną per kiekvieną filmavimo pertrauką. Bet, kai apšvieti tinkamai, erdvė tampa nepaprastai graži, paslaptinga ir kupina didingumo… Klipo vaizdai visiškai atpirko neidealias darbo sąlygas“, – sakė „Šeškės“.

Naujame klipe Karina, Goda ir Ingrida pakeičia kelis pritrenkiančius drabužių komplektus, tačiau labiausiai į akis krenta jų neįprastos šukuosenos – smulkiai sugarbanoti plaukai. Labiausiai dėl jų nerimavo Karina.

„Žinau, kad mano plaukai turi savybę greitai vėl išsitiesinti, todėl beveik niekada jų negarbanoju. Pergyvenau, kad ir šį kartą nespėsiu nusifilmuoti ir šukuosena iširs. Grožio specialistai maniškius garbanojo pusantros valandos, naudojo pažangiausias tvirtinimo priemones… Ir jos pasiteisino! Pavyko išlaikyti garbanas tol, kol vyko filmavimas. Labai neįprasta matyti save tokią. Dėl garbanėlių ilgi plaukai sutrumpėjo ir vos siekė pečius“, – šypsojosi Karina.

Ji taip pat smagiai prisiminė, kaip po filmavimo drauge su Goda vyko namo iš Vilniaus į Kauną. „Yra klipe kadrai, kuriuose mūsų veidai ir kūnai blizga. Kad sukurtume tokį efektą, teko naudoti specialius blizgučius. Tos scenos buvo filmuojamos pačiame darbų gale. Viskam pasibaigus, buvome gerokai pavargusios ir nutarėme, kad paprasčiau bus tą blizgesį nusiplauti jau namie. Pakeliui dar sustojome degalinėje užkąsti. Visai iškrito iš galvos, kad gi akivaizdžiai blizgame… Prisiminėme tik tada, kai žmonės sužiuro į mus su neslepiama nuostaba“, – pasakojo Karina.

„Turime daug senų hitų, ir visi jie skambės arenų šou „Velniškas greitis“, tačiau nesirengiame tik jais apsiriboti. Mes kuriame naujas dainas, filmuojame klipus ir nesustosime. Darbai kalba garsiau nei žodžiai“, – sakė Goda.

Tai, kad „Šeškės“ sėkmingai kuria ir savo naują istoriją įrodo prieš du mėnesius pasirodžiusi jų daina „Paleidom“. Ji ilgą laiką buvo populiariausiu lietuvišku muzikos vaizdo klipu ir šiuo metu internete jau surinko daugiau nei du milijonus peržiūrų. „Tikimės, kad ir „Nebesugrįšiu“ sulauks klausytojų meilės ir palaikymo“, – sakė „Šeškės“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA