Laukia išskirtinė naktis: atsivers naktinio zoologijos sodo vartai - Kas vyksta Kaune

Laukia išskirtinė naktis: atsivers naktinio zoologijos sodo vartai

Kininė sklandančioji varlė / Lietuvos zoologijos sodo nuotr.
Kininė sklandančioji varlė / Lietuvos zoologijos sodo nuotr.
Kininė sklandančioji varlė / Lietuvos zoologijos sodo nuotr.
Kininė sklandančioji varlė / Lietuvos zoologijos sodo nuotr.

Tikriausiai nedaugelis yra lankęsis zoologijos sode naktį. Tiems, kuriuos tokia išskirtinė galimybė vilioja, Lietuvos zoologijos sodas turi puikių žinių – legendinė ZOO naktis sugrįžta! Naktinis zoologijos sodas atsivers vienintelį kartą metuose ir tik spalio 25 dieną, tad suskubti tikrai verta, nes vietų skaičius labai ribotas.

Dar labiau suklusti turėtų adrenalino mėgėjai – šį kartą naktinio zoologijos sodo vartai atsivers tik norintiems susidurti su didžiausiomis savo baimėmis ir pabandyti jas nugalėti, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Džiaugiamės vėl galėdami praskleisti naktinio Lietuvos zoologijos sodo paslapčių skraistę. Šiemet nuotykio dalyvių laukia susidūrimas su didžiausiomis jų baimėmis. Tikslas – pažvelgti joms tiesiai į akis ir nugalėti“, – sako Lietuvos zoologijos sodo Rinkodaros ir edukacijos skyriaus vadovė Aida Grockienė.

Naktinės ekskursijos dalyvių lauks tikrai daug potyrių. Galima sakyti, kad jie susidurs su panašiais nuotykiais, kuriuos savo ekspedicijų metu patyrė ir Lietuvos zoologijos sodo įkūrėjas, gamtininkas Tadas Ivanauskas.

Zoologijos sodas naktį – paslaptinga ir savotiškos mistikos apipinta vieta. Ar kas nors gali tiksliai pasakyti, kas čia vyksta nusileidus sutemoms ir užsidarius vartams? Gal būt čia voratinklius mezga didžiuliai dar neatrastos rūšies voragyviai, o teritoriją saugo nuodingi skorpionai? Visus atsakymus ir dar daugiau, sužinos tik ZOO naktyje sudalyvavę drąsuoliai.

Renginys vyks spalio 25 d. Bilietus galima įsigyti 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30 ir 22:00 val. srautams.

Renginyje gali dalyvauti asmenys nuo 16 metų amžiaus. Naktinio nuotykio trukmė – 2 val.

Bilietus galima įsigyti tik Lietuvos zoologijos sodo bilietų kasose (darbo laikas pirmadieniais nuo 11:00 iki 18:00 val., likusiomis savaitės dienomis – nuo 10:00 iki 18:00 val.). Bilieto kaina – 20 eurų.

Dalyvių prašoma atvykti likus 5 min. iki renginio pradžios ir nevėluoti. Kitu atveju prisijungti prie ekskursijos nebus galimybių. Didžioji dalis renginio programos, nepriklausomai nuo oro sąlygų, vyks lauke, tad drąsuoliai turėtų pasirūpinti tinkama apranga, taip pat turėti vandens gertuvę.

ZOO naktis organizuojama bendradarbiaujant su Tado Ivanausko zoologijos muziejumi. Tai – tradicinis, ir netikėtų potyrių ištroškusių lankytojų pamėgtas renginys.

Primename, kad dienos metu apsilankyti Lietuvos zoologijos sode galima kasdien 10:00-20:00 val. (pirmadieniais nuo 11:00 val.).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA