Kauno centre - gausios specialiųjų tarnybų pajėgos - Kas vyksta Kaune

Kauno centre – gausios specialiųjų tarnybų pajėgos

Penktadienio vakarą naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojo pranešimo apie specialiųjų tarnybų sujudimą pačiame miesto centre – visai šalia muzikinio teatro.

„Prie muzikinio kažkas nutiko. Labai daug policijos, ugniagesių automobilių ir greitoji pagalba atvažiavusi“, – teigė portalo skaitytoja.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčiu pareigūnu paaiškėjo, jog pranešimas apie įvykį gautas 21:30 val.

„Kęstučio gatvėje pastebėti dūmai, kylantys iš pastato. Greičiausiai iš gamyklinių patalpų. Policijos pajėgos atvyko į įvykio vietą“, – teigė budintis pareigūnas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnas patvirtino, jog buvo gautas iškvietimas apie iš pastato kylančius dūmus.

„Gaisras buvo lokalus, mikrobangų krosnelėje prisvilo maistas. Panašu, kad maistas buvo stipriai pasvilęs, patalpose buvo uždūminimas. Šiuo metu gaisras yra likviduotas“, – informavo priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnas.

Pirminiais duomenimis, iš pastato buvo evakuota 20 žmonių.

Ugniagesių atstovas taip pat pažymėjo, jog šiuo metu pastate yra atliekamas patalpų vėdinimas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA