Smarkus susidūrimas autostradoje netoli Kauno: uždarytas kelias, yra sužalotų asmenų - Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas autostradoje netoli Kauno: uždarytas kelias, yra sužalotų asmenų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Magistraliniame kelyje Vilnius-Kaunas – smarkus susidūrimas. Pranešama apie laikinai uždarytą magistralinio A1 kelio atkarpą.

„Vilnius – Kaunas autostradoje, prieš Rumšiškes tragiška avarija, uždarytas eismas, formuojasi didelis kamštis. Tikriausia yra žuvusių lengvajame automobilyje, kuris atsitrenkė į sunkvežimiuką. Sunkvežimiukas po smūgio griovyje“, – apie 09.20 val. naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Liudininkų teigimu, nelaimė kelyje tarp Antakalnio ir Kaišiadorių įvyko, kuomet lengvasis automobilis rėžėsi į mikroautobuso galą. „Lengvajai tai stogas nuneštas“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje rašė nelaimės liudininkas.

Avarija A1 kelyje / Skaitytojo nuotr.

Informacija apie galimai žuvusį asmenį nepatvirtinta, tačiau nelaimės metu žmonės iš tiesų nukentėjo.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, 08.39 val. buvo gautas pranešimas, kad A1 kelyje, kryptyje lik Kauno, yra įskaitinis įvykis, tai reiškia, kad nelaimės metu sužaloti asmenys.

Anot O. Vaitkevičienės, eismo įvykyje dalyvavo automobilis „Renault“, kurį vairavo 1941 metais gimęs vyras, ir automobilis „Mercedes-Benz“, kurį vairavo 1980 metais gimęs vyras.

Avarija A1 kelyje / Skaitytojo nuotr.

Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai pristatyti į gydymo įstaigą.

„Eismas iš ties yra apribotas Kauno kryptimi, transporto srautas bus nukreipinėjamas pro Žiežmarius link Kruonio“, – pridūrė Kauno policijos atstovė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA