Kaune – dvi naujos vaikų laisvalaikio erdvės: skrydis erdvėlaiviu arba mergaitiškas SPA - Kas vyksta Kaune

Kaune – dvi naujos vaikų laisvalaikio erdvės: skrydis erdvėlaiviu arba mergaitiškas SPA

Erdvėlaivis „Lijdon997“ ir „Pink Spa“ / Organizatorių nuotr.
Erdvėlaivis „Lijdon997“ ir „Pink Spa“ / Organizatorių nuotr.

Ar kada nors teko girdėti apie vakarėlį kosmose arba rausvame SPA? Kaune jau galite pašėlti ne tik „kosmiškai“, bet ir „barbiškai“ – A. Strazdo g. 83 įsikūrė nauja laisvalaikio erdvė vaikams. Norintys įminti kosmoso paslaptis, kviečiami į erdvėlaivį „Lijdon997“, jei šventėje nepageidaujami berniukai – užsukite į „Pink Spa“. Rezervacijos vaikų gimtadienių ir kitoms šventėms – jau vyksta!

Visai neseniai panevėžiečiai Donatas ir Lijana Karanauskai Kaune, A. Strazdo g. 83, po vienu stogu įkūrė dvi unikalias erdves vaikams – erdvėlaivį „Lijdon997“ ir išskirtinai mažosioms damoms skirtą „Pink Spa“. Čia šventes gali švęsti įvairaus amžiaus vaikai: ir patys mažiausieji, ir paaugliai.

Kiekvienam dalyviui – astronauto pažymėjimas

Kaip pažymi vaikų laisvalaikio erdvės įkūrėja L. Karanauskė, erdvėlaivis „Lijdon997“ išties unikalus – jame veikia net keturi virtualūs efektai.

„Virtualus erdvėlaivio liftas leis atsiplėšti nuo žemės ir pakilti virš debesų – į patį kosmosą! Erdvėlaivyje įdiegta moderniausia šių laikų technika, kuri gali transliuoti hologramą. Ten susipažinsime su įspūdingomis mūsų Saulės sistemos planetomis. O kaip galima vadintis tikru astronautu, neparagavus tikro astronautų maisto?! Šios kelionės vaikai tikrai neužmirš, o apie ją primins skrydžio pažymėjimas“, – apie laukiančias pramogas pasakojo vaikų laisvalaikio erdvės įkūrėja.

L. Karanauskė šioje veikloje ne naujokė – edukacinę programą „Kosmosas“ vykdo jau kelerius metus. „Tokio vaikų žaidimų kambario idėja kilo po kelerių metų lankymosi darželiuose ir mokyklose, kur vesdavome edukacinę programą „Kosmosas“. Mūsų tikslas, kad vaikai čia ne tik žaistų, bet ir sužinotų, patirtų bei išmoktų kažką naujo“, – atviravo laisvalaikio erdvės įkūrėja.

Erdvėlaivis „Lijdon997“ / Organizatorių nuotr.

Šventės metu erdvėlaivyje „Lijdon997“ skristi gali įvairaus amžiaus vaikai, jiems pritaikytos kelios skirtingos programos:

– „Marsietis“ – skirta patiems mažiausiems dalyviams, vaikams nuo 3 metų;

– „Laboratorija“ – skirta vaikams nuo 5 metų;

– „Kosmosas“ – skirta vaikams nuo 6 metų, tačiau edukacijoje bei žaidimuose gali dalyvauti ir suaugusieji.

Erdvėlaivyje telpa 20 žmonių, visoje astronautikos bazėje gali svečiuotis 25 žmonės. Skrydžio trukmė – 1 val.

„Barbiškas“ gimtadienis

Naujoje vaikų laisvalaikio erdvėje dėmesys gali būti skiriamas ir išskirtinai tik mergaitėms. „Pink Spa“ erdvė puikiai tinka svajojančioms gimtadienį sutikti „barbiškoje“ aplinkoje.

„Rožinių atspalvių apsuptoje laisvalaikio erdvėje mergaitės gali švęsti gimtadienį besimėgaujant SPA procedūromis. Šventės dalyvėms, su vaikams saugiomis priemonėmis, atliekame mini veido ir pėdučių SPA, lakuojame nagučius, piešiame laikinas tatuiruotes. Tai puiki vieta ne tik gimtadienio šventei,bet ir mergaitiškoms fotosesijoms“, – teigė laisvalaikio erdvės įkūrėja L. Karanauskė.

„Pink Spa“ erdvėje mergaitišku laisvalaikiu vienu metu gali mėgautis nuo 5 iki 12 dalyvių. Patalpa skirta ne tik pačioms mažiausioms princesėms, čia gali vykti mergvakariai, kūdikio sutiktuvių vakarėliai ir kt.

„Pink Spa“ / Organizatorių nuotr.

Sužinoti daugiau apie laisvalaikio erdves galite „Facebook“ puslapiuose: erdvėlaivis „Lijdon997“ bei „Pink Spa“.

Laisvalaikio erdvių rezervacija vyksta tel. nr +37065180793 arba el. paštu: [email protected].

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA