Šlienavos bažnyčią apsupo specialiosios tarnybos: chaosą sukėlęs vyras – medikų rankose – Kas vyksta Kaune

Šlienavos bažnyčią apsupo specialiosios tarnybos: chaosą sukėlęs vyras – medikų rankose

Šlienava / Skaitytojo nuotr.
Šlienava / Skaitytojo nuotr.

Penktadienio rytą greta Šlienavos Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčios pastebėtas specialiųjų tarnybų sujudimas. Aiškėja, kad maldos namuose siautėjo 39-erių vyras.

„Šlienavos bažnyčioje spec. tarnybų sujudimas. Iš kaimo grupės komentarų, lyg kažkas atėjęs vargonus išdaužė“, – apie 9 val. ryto naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojas.

Kaip penktadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Reda Zarauskienė, šiandien 06.45 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Šlienavoje, Žaliojoje gatvėje esančioje bažnyčioje, 1985 metais gimęs vyras trikdė viešąją tvarką.

Anot R. Zarauskienės, siautėjęs vyras triukšmavo ir bažnyčioje mėtė daiktus. Sulaikytas asmuo buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Apie bažnyčios inventoriui padarytą žalą, anot policijos atstovės, kalbėti dar anksti. „Viskas paaiškės tyrimo metu“, – pridūrė ji.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA