„Tennis Space“ Teniso akademija pradeda veiklą: siūlo 3 skirtingas programas vaikams ir tėvams (foto) – Puslapis 3 – Kas vyksta Kaune

„Tennis Space“ Teniso akademija pradeda veiklą: siūlo 3 skirtingas programas vaikams ir tėvams (foto)

„Tennis Space“ Teniso akademija / Organizatorių nuotr.
„Tennis Space“ Teniso akademija / Organizatorių nuotr.

Praėjusį šeštadienį, rugsėjo 28 dieną, teniso ir padelio centre „Tennis Space“ praūžė akademijos atvirų durų diena, kurią aplankė net 70 pirmą kartą su tenisu susipažinusių vaikų, o nuo spalio 1 dienos į naują teniso akademiją kviečia jungtis visus kauniečius: vaikus nuo 4 iki 15 metų bei šeimas, kurios nori sportuoti kartu.

Teniso akademija norintiems išmokti teniso linksmoje ir žaidybinėje aplinkoje siūlo net 3 skirtingas programas.

Vaikų teniso treniruotės

Skirtos vaikams nuo 3 metų amžiaus ir norintiems lankyti tenisą bent 2 kartus per savaitę.

Visos grupės bus skirstomos pagal amžių, jose nebus viršijamas 8-ių vaikų skaičius užsiėmime, o vyresniems vaikams – 6-ių vaikų skaičius užsiėmime.

Akademijos veikla vyksta pagal Tarptautinės Teniso Federacijos (ITF) rekomenduojamą metodiką bei naudojant atitinkamą įrangą ir aikšteles.

Trenerių darbo metodai užtikrina visapusišką ugdymą, pradedant vaikų fizinių savybių lavinimu, specifinių įgūdžių mokymu, o ypatingas dėmesys skiriamas teniso žaidimui, sukuriant pozityvią ir teigiamą psichologinę aplinką.

„Tennis Space“ Teniso akademija / Organizatorių nuotr.

Savaitgalis su tenisu

Tiems, kas nespėja ar negali atvykti į „Tennis Space“ darbo dienomis, siūloma pasimėgauti tenisu vieno karto per savaitę treniruotėse, kurios truks nuo 1 iki 1,5 valandos vieną iš savaitgalio dienų.

Šiose treniruotėse vaikai susipažins su visomis teniso žaidimo dalimis ir išmoks teniso pagrindų linksmoje grupinėje aplinkoje.

„Tennis Space“ Teniso akademija / Organizatorių nuotr.

Šeimų tenisas

Visi tėveliai, turintys vaikų iki 8 metų ir norintys sportuoti drauge, kviečiami jungtis į Šeimų teniso programą. Ji skirta teniso pradmenų mokymui bendradarbiaujant vienam iš tėvų su vienu vaiku.

Šeimos kartu atliks linksmas fizines užduotis, bendradarbiaus mokantis žaisti tenisą bei varžysis prieš kitas šeimas.

Ateityje „Tennis Space“ Teniso akademija plėtos savo veiklą sportiniame jaunųjų tenisininkų ruošimo segmente bei pasiūlys naujas paslaugas pradedantiems bei pažengusiems suaugusiems.

Registracija – https://tennisspace.lt/akademija/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA