Stilingai ir šiltai rudenį sutikti kviečia mados ir grožio mugė „Design for Life“ – Kas vyksta Kaune

Stilingai ir šiltai rudenį sutikti kviečia mados ir grožio mugė „Design for Life“

Mugė „Design for Life“ / Organizatorių nuotr.
Mugė „Design for Life“ / Organizatorių nuotr.

„Žalgirio“ arenoje rugsėjo 28 dieną šalies dizaineriai, mados kūrėjai, juvelyrai ir grožio prekių gamintojai susiburs išskirtinėje mados ir grožio mugėje „Design for life“. Renginio organizatoriai lankytojams čia žada unikalią galimybę susipažinti su įvairiais prekių ženklais ir šalies menininkų produkcija iš arti.

Viena iš didžiausių keliaujančių mados ir grožio mugių Lietuvoje tradiciškai aplankys arenas Klaipėdoje, Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje. Anot renginį organizuojančios įmonės „Festivus“ vadovo Andriaus Kazlausko kiekvieno miesto mugėje žada dalyvauti nuo 70 iki 120 šalies kūrėjų. Renginio lankytojų lauks mados dizainerių ir gamintojų atstovai, papuošalų ir aksesuarų kūrėjai, taip pat prekių ženklai, prekiaujantys vaikams skirtais drabužiais, knygomis, žaislais.

„Menininkai ir smulkūs gamintojai savo produkciją dažniausiai gali pristatyti tik virtualiai – tinklalapiuose ar socialiniuose tinkluose, kadangi retas turi galimybę įsirengti fizinę parduotuvę. Tad ši mugė – tai erdvė kūrėjams susiburti drauge su bendraminčiais ir pasiekti potencialius pirkėjus gyvai“, – pasakoja „Festivus“ vadovas.

Pasak renginio organizatorių, jau keletą metų vykstanti mugė sulaukia didelio populiarumo, kadangi žmonės vertina kokybę ir nišinę smulkių gamintojų produkciją.

Mugė „Design for Life“ / Organizatorių nuotr.

Tuo tarpu kūrėjai ir gamintojai prisitaiko prie Lietuvos rinkos ir poreikio, o ypatingai atkreipia dėmesį į sezoniškumą. Mugėje bus gausu šaltajam sezonui reikalingų drabužių, rudens spalvomis nuspalvintų aksesuarų ir unikalių rankų darbo papuošalų.

Nemokamo renginio metu lankytojai galės susipažinti su populiarių prekių ženklų atstovais, vietoje pasimatuoti patikusius drabužius, pabendrauti su dizaineriais, taip pat atrasti prekių asortimentą namams.

„Design for Life“ mugė Kaune vyks „Žalgirio“ arenoje rugsėjo 28 dieną, nuo 10 iki 16 val. Įėjimas nemokamas.

Daugiau informacijos „Facebook“ renginyje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA