„Lilas ir Innomine“ grįžta į sceną: surengs koncertą Kaune – Kas vyksta Kaune

„Lilas ir Innomine“ grįžta į sceną: surengs koncertą Kaune

Paskutinis „Lilas ir Innomine“ koncertas Kaune / DELFI nuotr.
Paskutinis „Lilas ir Innomine“ koncertas Kaune / DELFI nuotr.

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos hiphopo grupių „Lilas ir Innomine“ skelbia džiugią naujieną – po penkerių metų pertraukos vienam vakarui sugrįš į sceną. Vienintelis dueto koncertas vyks kitų metų kovo 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

2009 metais susibūręs Konstantino Kiverio-Lilo ir Rolando Venckio-Innomine duetas per 11 veiklos metų tapo tikru Lietuvos hiphopo fenomenu: pradėję nuo koncertų rūsiuose išaugo į vieną geidžiamiausių vardų šalies muzikos scenose ir tapo pirmąja Lietuvos hiphopo grupe pradėjusi rengti savo koncertus didžiausiose šalies arenose.

Hiphopo skambesiu perpintu su elektronika bei melancholiškais dainų tekstais iš kitų Lietuvos atlikėjų išsiskyręs duetas išleido penkis albumus kurie buvo įvertinti 4 auksiniais apdovanojimais ir muzikos pasiklausymo platformose skaičiuoja daugiu nei 200 mln. perklausų.

Paskutinis „Lilas ir Innomine“ koncertas Kaune / DELFI nuotr.

Nepaisant sėkmės ir populiarumo, 2020 metais grupė nutarė skirstytis ir savo gerbėjams ištarė „Viskas“, taip pavadinę ir savo paskutinį albumą, rašoma „Bilietai.lt“ pranešime žiniasklaidai.

„Mintis kirbėjo ilgai, laukėm progos. 2025 metų kovą bus lygiai 5 metai nuo paskutinio mūsų turo. Kas ten žino ar sulauksim gražesnio skaičiaus ir, ar bus dar kam aktualu, tad kol dar nesijaučiam stipriai aprūdiję – minėsim 5-tąsias“, – teigia Lilas.

Koncerte duetas nori prisiminti visus reikšmingiausius savo kūrinius, tad kovo 14-osios vakarą skambės tiek vietą po saule hitams užleidę kūriniai, tiek ir milijonus perklausų internete rinkusios dainos „Karina“, „Žmogus velniškai bijantis stebuklo“, „Išgama“, „Kai tu žengi gūžiasi Vilnius“, „Tu privalai skambėt“, „Leisk man šlykštėtis“ ir daugybė kitų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA