Kauno klubinėtojų laukia net dvi premjeros: viena jų itin svarbi – Kas vyksta Kaune

Kauno klubinėtojų laukia net dvi premjeros: viena jų itin svarbi

Raxon / Organizatorių nuotr.
Raxon / Organizatorių nuotr.

Spalio 4-ąją Kauno renginių erdvė „Onyx“ taps elektroninės muzikos epicentru: čia vienos nakties eigoje įvyks net dvi premjeros.

„Nuolat bendraujant tiek su išprususiais elektroninės šokių muzikos gerbėjais, tiek su jaunosios kartos naktinio gyvenimo atstovais, vis dažniau girdime vieningą nuomonę – publika tampa vis atviresnė inovatyviems skambesiams ir pasirengusi atrasti naujus ritmo potyrius“, – savo mintimis dalinasi ilgametis elektroninės muzikos atstovas, gyva legenda Kastis Torrau.

Šio vardo elektronine šokių muzika besidomintiems žmonėms pristatinėti nereikia, daugiau nei dvidešimtmetį aktyvus DJ’us ir prodiuseris gerai pažįstamas ne tik Kauno ar Lietuvos, bet ir pasaulio auditorijoms.

„Tai aiškiai rodo didėjantis susidomėjimas ne tik šokti, bet ir gilintis į garsų pasaulį“, – papildo jau kelis dešimtmečius klubinei scenai atidavęs renginių organizatorius, Dj bei prodiuseris Sun. Per savo ilgametę karjerą jis yra atgabenęs į Lietuvą pilną sąrašą užsienio garsenybių, kurių tarpe yra Chris Lake, Timo Maas, Elite Force, Meat Katie ir kt.

Taip gimė idėja įkurti projektą „Atradimai“ – įvykį, kur kiekvienas DJ setas ar gyvas pasirodymas tampa netikėtu muzikiniu dialogu, atveriančiu duris į naujus skambesio horizontus. Čia muzika susilieja su netikėtumu, o scena tampa platforma garsinėms inovacijoms ir ryškiausioms pasaulinės elektroninės muzikos asmenybėms.

Renginys „Onyx“ erdvėje / Organizatorių nuotr.

Pirmasis „Atradimų“ serijos svečias – RAXON rengia pasaulinę albumo premjerą.

Elektroninės šokių muzikos šviesulys, ateities techno skambesio kūrėjas, sintezuotų garsovaizdžių novatorius – gražių epitetų Raxon’ui negaili elektroninės muzikos industrijos elitas.

Pasaulinę šlovę pelnęs egiptiečių kilmės atlikėjas, gyvenantis saulėtoje Barselonoje yra DJ’us ir prodiuseris. Raxon, kurio unikalus, užvedantis melodic techno skambesys pavergė muzikos pasaulį, sugrįžta į Lietuvą! Atlikėjas, kurio kūrinius leidžia garsiausios įrašų kompanijos, tokios kaip – „Dyinamic“, „Kompakt“, „Ellum“ ir „Cocoon“. Jo produkciją reguliariai skamba tokių elektroninės muzikos grandų kaip: Maceo Plex, Sven Väth, Seth Troxler ar maestro Solomun.

2023 metų gruodį Raxon kartu su legendiniu Drumcode bosu Adam Beyer pristatė pasauliui ilgai lauktą bendrą kūrinį – „The Signal“. Tai tik dar vienas įrodymas, kad Raxon yra vienas ryškiausių ir novatoriškiausių techno scenos kūrėjų šiandien.

Šią vasarą sudrebinęs Klaipėdą, Raxon dabar keliauja į Kauną, kur surengs išskirtinį pasirodymą ir pristatys naujausią savo albumą. Bet tai ne viskas. Kauno publika bus pirmoji, kuri turės unikalią galimybę tapti jo albumo pasaulinio turo startuole. Juk Raxon albumas, pavadinimu „USWATT“, pasauliui pasirodys renginio dieną Kaune!

Spalio 4-ąją istorinė klubinė naktis vyks Kauno renginių erdvėje „Onyx“. Išskirtinei progai šioje vietoje, organizatoriai planuoja specialias temines dekoracijas ir kitus sprendimus ypatingai progai pažymėti. Svečią pasitiks ir naktyje visus taip pat lydės: Kastis Torrau ir SUN.

Sveiki atvykę į „Atradimus“, kur kiekvienas dalyvis gali jaustis esantis naujo muzikinio judėjimo dalimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA