Raudondvario stadionas oficialiai atidarytas – Puslapis 4 – Kas vyksta Kaune

Raudondvario stadionas oficialiai atidarytas

Raudondvario stadiono atidarymas / R. Tenio nuotr.
Raudondvario stadiono atidarymas / R. Tenio nuotr.

Sekmadienį naujasis futbolo stadionas Raudondvaryje atvėrė vartus. Į oficialų atidarymo renginį suplūdo didelis būrys Kauno ir Kauno rajono gyventojų, o renginį vainikavo pirmosios futbolo rungtynės.

Stadiono vartai futbolo entuziastams ir smalsuoliams duris atvėrė 15 val., o oficiali atidarymo šventė prasidėjo 15.30 val.

Iš kart po atidarymo vyko ir pirmos šiame stadione futbolo rungtynės: Kauno rajono „Hegelmann“ komanda rungėsi su Panevėžio „Panevėžiu“. Rungtynes abi komandos baigė lygiosiomis (2:2).

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog Raudondvario gimnazijos modernizavimą Kauno rajono savivaldybė pradėjo nuo sporto infrastruktūros kūrimo. Pernai čia buvo įrengtas sporto aikštynas, o šiandien – iškilmingai atidarytas ir futbolo stadionas.

Kauno rajono meras Valerijus Makūnas dar prieš atidarant stadioną pabrėžė, kad nauja sporto infrastruktūra tarnaus vietos bendruomenei.

„Kartu su savivaldybės partneriais – futbolo klubais „Hegelmann“ ir „Garliava“ – seniai supratome, kad norint pasiekti gerų rezultatų, reikia tinkamos infrastruktūros ir tvirtos futbolo piramidės“, – kalbėjo meras.

Kauno rajone įsteigtą „Hegelmann“ futbolo akademiją lanko jau daugiau kaip 500 berniukų ir mergaičių. Didžiulį darbą su jaunimu atlieka „Garliavos“ klubo vadovai, susikūrė aktyvios futbolo bendruomenės Vilkijos, Domeikavos, Karmėlavos, Kačerginės, Samylų seniūnijose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA