Kauniečiai skundžiasi, kad beveik neįmanoma rezervuoti laiko žaisti tenisą Nemuno saloje – Puslapis 2 – Kas vyksta Kaune

Kauniečiai skundžiasi, kad beveik neįmanoma rezervuoti laiko žaisti tenisą Nemuno saloje

Sporto aikštelės Nemuno saloje / R. Tenio nuotr.
Sporto aikštelės Nemuno saloje / R. Tenio nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė kauniečio skundo, kad praktiškai neįmanoma užsirezervuoti laiką teniso kortuose Nemuno saloje. Jis mano, kad nemokamus laikus užsisako tie patys žmonės, o rezervacijų sistemoje nėra jokių apsaugos priemonių nuo automatinio rezervavimo.

„Noriu pasidomėti, kodėl Kauno savivaldybės nemokamuose teniso kortuose beveik neįmanoma rezervuoti laikų jokią dieną, nebent jei žaisi 6 valandą ryte. Praėjus vos kelioms sekundėms po vidurnakčio, kuomet įkeliami nauji laikai, visi laikai nuo 12 iki 22 valandos tiesiog automatiškai rezervuojami“, – rašo kaunietis.

Tuo tarpu „Žalgirio“ arenos baseino atstovai, kurie administruoja teniso kortus teigia, kadangi pati paslauga yra nemokama, todėl ir jos paklausa yra milžiniška. Administratoriai teigia pastebėję, kad žmonės laukia vidurnakčio ir bando pirmi užsirezervuoti laisvus laikus.

„Galimas teniso rezervacijos kortų laikotarpis klientams yra dvi savaitės (14 kalendorinių dienų). Rezervacijos dienos sukasi ir sistema atsinaujina su galimybe rezervuotis naujai dienai kiekvieną vidurnaktį, t. y. atsinaujina 00:00 val. už 13 dienų atsirandantiems naujos dienos laikams“, – rašoma administratorių pateiktame atsakyme.

Informuojama, kad vienas asmuo per dieną aikštelę gali rezervuoti ne ilgiau nei 90 min. Asmuo yra identifikuojamas per el. paštą, todėl išlieka galimybė, kad su skirtingais el. pašto adresais aikšteles gali rezervuoti ir tas pats žmogus. Rezervacija yra vykdoma į 6 aikšteles (3 teniso kortai, 2 paplūdimio teniso ir 1 paplūdimio tinklinio aikštelės). Jų užimtumas visada matosi rezervacijos polapyje.

Pastebima, kad neišvengiami atvejai, kai žmonės rezervuojasi laikus nežinodami, ar tikrai galės atvykti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA