Grįžta jaukiausias kraftinių gėrimų festivalis „Genys & Friends“ – 95 proc. bilietų jau išparduota – Kas vyksta Kaune

Grįžta jaukiausias kraftinių gėrimų festivalis „Genys & Friends“ – 95 proc. bilietų jau išparduota

Festivalio akimirkos / organizatorių nuotr.
Festivalio akimirkos / organizatorių nuotr.
Festivalio akimirkos / organizatorių nuotr.
Festivalio akimirkos / organizatorių nuotr.

Rugsėjo 7 d. į Kauną sugrįžta jaukiausias kraftinių gėrimų festivalis „Genys & Friends“. Taurėse suksis per 100 skirtingų skonių, kuriuos lankytojais galės derinti su rinktiniu gatvės maistu ir geriausiais ritmais.

Organizatoriai skelbia, jog 95 proc. bilietų jau išparduota. Artimiausios kelios dienos – paskutinė galimybė įsigyti likusius.

UAB „Genys Brewing“ (A. Juozapavičiaus g. 7H, Kaunas) erdvėse vyksiančiame festivalyje lankytojų lauks 12 kraftinių gėrimų stendų. Rinktinius skonius bus galimybė derinti su austrėmis, flatbread tipo picomis, grill patiekalais bei užkandžiais ir net vietoje kepamu paršeliu.

Planuojama ir įtraukianti pranešimų programa. Juos skaitys festivalio svečiai, bus kalbama apie kraftinių gėrimų tendencijas ir tradicijas, dalijamasi kūrimo istorijomis. Pranešimus moderuos gėrimų istorikas Joris Puidokas.

Renginyje skambės ir elektroninės muzikos ritmai. Į festivalį atvyksta ir gyvą pasirodymą surengs vieno žmogaus grupė „Make Like a Tree“, už kurios – vokalistas ir instrumentalistas Sergejus Oniščenko iš Ukrainos. Taip pat gros ir didžėjai „Will Mars“ bei „DJ.Gucaga“. Festivalio erdvėse įsikurs ir „Dideli kompaktai“ vinilų turgelis.

„Genys & Friends“ jau rugsėjo 7 d., nuo 14 val., adresu A. Juozapavičiaus g. 7H.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA