Išskirtinėje Kauno erdvėje – trečiasis „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis su DJ Stuk – Kas vyksta Kaune

Išskirtinėje Kauno erdvėje – trečiasis „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis su DJ Stuk

„Volfas Engelman Panorama Skybar“ / I. Gaižausko nuotr.
„Volfas Engelman Panorama Skybar“ / I. Gaižausko nuotr.

Vasaros pradžioje Kaune duris atvėrusi išskirtinė erdvė ant „Volfas Engelman“ bravoro stogo nuolat vilioja užsukti ne tik išskirtiniu vaizdu į Kauno panoramą, gėrimais ar užkandžiais, bet ir nepakartojamais vakarėliais.

Trečiasis „Corona Cero Sunset Hours“

Šią vasarą kviečiama išlydėti kartu su jau trečiuoju išskirtinėje erdvėje „Volfas Engelman Panorama Skybar“ organizuojamu pasaulinės „Corona Cero Sunset Hours“ serijos vakarėliu. Kaskart renginyje groja vis kitas DJ, tad ir šį kartą – smagi staigmena lankytojams: prie pulto stos puikiai melomanų žinomas DJ Stuk.

Du anksčiau vykę vakarėliai patvirtino: išskirtinis kviestinio svečio prie pulto ir ypatingos vietos duetas sukuria nepakartojamą atmosferą ir vakaro nuotaiką.

DJ Stuk / Asm. albumo nuotr.

Noro groti šioje erdvėje neslėpė ir pats Mantas Stuk: „Manau, kad Lietuvai tokio koncepto reikėjo jau seniai. Sutikti saulėlydį stogo terasoje vasaros metu yra nerealus jausmas ypač, kai tokiu metu skamba tinkama muzika, aplinkui būna gražūs ir faini žmonės. Apima toks jausmas, kad sekundei pasaulis sustoja būtent ties ta saulėlydžio akimirka. Tokio koncepto vakarėlių, barų, terasų be galo pilna Italijoje, Meksikoje, Ispanijoje, tad džiugu, kad pagaliau ir Lietuvoje tai tampa populiaru“.

Nuo judančio traukinio iki džiunglių Meksikoje

Skirtingos vietos – skirtingos patirtys ir nuotaikos, kuriančios ir nepakartojamus prisiminimus ne tik svečiams, bet ir patiems atlikėjams. Mantas Stuk neslėpė, kad paprastai visos vietos, kuriose jis groja – kažkuo ypatingos ir išskirtinės, o išrinkti trejetą – ne tokia paprasta užduotis.

DJ Stuk / Asm. albumo nuotr.

„Praktiškai visos vietos, kuriose aš sutinku groti yra unikalios ir įdomios, tačiau galiu išvardinti tris labiausiai išsiskiriančias lokacijas. Tikriausiai, pati įdomiausia vieta, kurioje teko groti, tai būtų Meksikoje, Tulume, vakarėlyje ant stogo saulei besileidžiant su vaizdu į Tulumo džiungles.

Antroji vieta – Anna Festivalis. Jau šeštuosius metus iš eilės tenka groti šiame festivalyje, kuris vyksta Nidoje ant paties Baltijos jūros kranto. Būnant šioje vietoje bei grojant, atsiranda pojūtis, kad visai ne Lietuvoje aš esu. Trečioji vieta, kaip ir situacija, truputį juokinga – bent jau mane prisiminimai apie visą šį grojimą, visada pralinksmina: bevažiuojančio traukinio vagone prieš pat Kalėdas.

Atmosfera buvo kaip Hario Poterio filme, viskas gražiai dekoruota, vagonas visiškai pilnas žmonių. Tačiau smagioji dalis buvo ta, kad vagonas labai siūbavo ir teko gaudyti pultus, jie slydo į šonus, žmonės stumdėsi, bet jokių pykčių nebuvo. Buvo jaukus ir smagus chaosas“, – teigė Mantas Stuk.

DJ Stuk / Asm. albumo nuotr.

„Corona Cero Sunset Hours“ populiarumas

Šios pasaulinės vakarėlių serijos tema ir esmė – bendravimas ir laikas kartu: mėgautis draugų kompanija, nepakartojamais vaizdais ir puikia muzika, būtent taip kuriant prisiminimus, būnant čia ir dabar.

Organizatorių teigimu, tai – nebūtinai paskutinis „Corona Cero Sunset Hours“ šiais metais, viską diktuoja oro sąlygos ir kokio rudens sulauksime. Šis renginys visus susirinkti kvies rugpjūčio 31 d., durys atveriamos 18.00 valandą, o įėjimas – nemokamas. Tiesa, žmonių skaičius – labai ribotas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA