Dingo realybės šou „Robinzonai“ išgarsėjęs kaunietis: kolegos prašo pagalbos – Kas vyksta Kaune

Dingo realybės šou „Robinzonai“ išgarsėjęs kaunietis: kolegos prašo pagalbos

delfi.lt 2024/08/17 11:24
Dingo kaunietis / Socialinių tinklų nuotr.
Dingo kaunietis / Socialinių tinklų nuotr.

Penktadienio vakarą televizijos laidų ir renginių vedėja Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su draugais pasidalijo neraminančia žinia – nuo trečiadienio nepavyksta susisiekti su garsiu televizijos veidu, praeityje dalyvavusiu šou „Robinzonai“ Linu Samaška.

Apie skaudžią situaciją R. Lukoševičiūtė-Daudienė pranešė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Moteris neslėpė, kad šiuo metu aplanko itin sunkios emocijos. Ji nežino, kur jo kolega, todėl prašo visų draugų pagalbos.

„Nepamenu, kada buvo taip neramu ir baisu… Dingo mūsų kolega Linas Samaška: nuo trečiadienio 13 val. neturiu iš jo jokių žinių… Suradau artimuosius, pranešiau, kokia situacija.

Labai tikiuosi, kad jam nieko nenutiko, o jei nutiko… Sekmadienį 9:00 ryto per TV3 televizija pamatysite paskutinius jo įrašus. Dalinkimės post’u visi, gal dar ne vėlu, gal viskas gerai, nes ramiai būti būtų tiesiog neteisinga“, – paskelbė R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

„Delfi“ primena, kad daugelis L. Samašką pažįsta iš legendinės laidos „Robinzonai“. Jo žvaigžde tapęs vyras vėliau pasinėrė į sportą.

Šou jis dalyvavo prieš daugybę metų, tačiau tikro keliautojo ir iššūkių mėgėjo būdas nė kiek nepakito. Jei tik yra galimybė keliauti – jis niekuomet nepraleisdavo progos.

„Man itin smagu, kad Linas laidos metu iš tikrųjų įveiks realius atstumus – čia nebus jokių simuliacijų. Mūsų aktyvusis turistas filmavimo metu jau miegojo ant liepto bei pateko į nepavydėtinas situacijas, kai keliai buvo tiesiog nepravažiuojami, o uodai ir mašalai neleido net trumpam stabtelėti.

Tą tikrą keliautojo realybę pamatys ir mūsų žiūrovai. Neįkainojami patarimai mėgstantiems keliauti bus tarsi receptas kiekvienam, pasiryžusiam sekti Lino pėdomis“, – anksčiau apie kolegą kalbėjo R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA