Kauno stadione prieš E. Sheerano koncertus išbandyta šviesos įranga (video) – Kas vyksta Kaune

Kauno stadione prieš E. Sheerano koncertus išbandyta šviesos įranga (video)

Jau dėliojami paskutiniai akcentai prieš šeštadienį ir sekmadienį vyksiančius didžiausius šių metų Kauno renginius – Edo Sheerano koncertus. Penktadienio vakarą S.Dariaus ir S.Girėno stadione išbandyta šviesos technika. 

Planuojama, kad pagrindinis garso patikrinimas arba dar kitaip „soundcheck” vyks šeštadienį, kai pastatytą sceną išbandys pagrindinis atlikėjas.

Pasiruošimas E.Sheeran koncertui Kaune / Kas vyksta Kaune nuotr.
Pasiruošimas E.Sheeran koncertui Kaune / Kas vyksta Kaune nuotr.

Šiuo metu teritorija aplink aplink stadioną ir dalyje Ąžuolyno aptverta apsauginėmis tvoromis. Numatoma, kad koncertuose per dvi dienas turėtų apsilankyti apie 80 tūkst. žiūrovų. Renginį prižiūrės 400 apsaugos darbuotojų ir policijos pareigūnai.

Žiūrovams planuojamas įspūdingas renginys su išskirtine, apvalia, 360 laipsnių besisukančia scena. Dėl šios priežasties atlikėjas bus matomas visiems susirinkusiems. Virš scenos pakabintas didžiulis apvalus ekranas, o papildomai įrengti šeši ekranai, suformuoti kaip gitaros mediatorius.

Visa tai papildys ugnies, pirotechnikos ir lazerių efektai. Visai įrangai atgabenti prireikė beveik 100 sunkvežimių.

Pasiruošimas E.Sheeran koncertui Kaune / Kas vyksta Kaune nuotr.
Pasiruošimas E.Sheeran koncertui Kaune / Kas vyksta Kaune nuotr.

Organizatoriai pataria į koncertą nesinešti nereikalingų daiktų ir į renginį atvykti gerokai anksčiau.

Siekiant suvaldyti galimas rizikas ir grėsmes, kurias geli sukelti didžiulė žmonių minia, renginyje dirbs specialistai, gerai suprantantys minios elgesį ir masiniuose renginiuose. Tiek žiūrovai, tiek koncerto teritorijos prieigos bus stebimi.

Ilgai lauktas Ed Sheeran koncertų savaitgalis Kaune: viskas, ką reikia žinoti

E. Sheerano pasirodymas truks daugiau nei 2 valandas, o kartu su apšildančiomis grupėmis „The Roop“ ir atlikėju Calum Scott renginys tęsis nuo 18 valandos vakaro iki beveik 22.30 valandos.

Daugiausia bilietų nupirko lietuviai, tačiau koncertą taip pat aplankys E. Sheerano gerbėjai iš Latvijos, Estijos ir Suomijos. Šią vasarą tai bus vienintelis atlikėjo koncertas Baltijos regione.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA