Dalis Kauno liko be vandens: įvyko avarija – Kas vyksta Kaune

Dalis Kauno liko be vandens: įvyko avarija dar papildyta

Trečiadienio rytą Karaliaus Mindaugo prospekte, prie „Akropolio“ prekybos centro, trūko magistralinė vandentiekio linija. Dalis kauniečių liko be vandens.

„Gal žinote, kodėl Karaliaus Mindaugo pr., prie „Akropolio“, keliu bėga vanduo?“ – trečiadienį teiravosi kaunietė. Netrukus skaitytojai pranešė, kad Kauno miesto poliklinikoje, Centro padalinyje, nėra vandens.

Kaip trečiadienį informavo „Kauno vandenys“, šiandien apie 10.20 val. prie prekybos centro „Akropolis“ trūko magistralinė vandentiekio linija.

Anot „Kauno vandenų“ avarinės tarnybos viršininko, specialistai jau vyksta į avarijos vietą.

„Dėl ko įvyko avarija, aiškinamasi. Atkreipiame dėmesį, kad vandens tiekimas šiuo metu sutrikęs Centro, Vilijampolės ir Senamiesčio mikrorajonuose. Atsiprašome už laikinus nepatogumus. Dedame visas pastangas kuo greičiau pašalinti avarijos padarinius“, – rašoma bendrovės pranešime.

Papildyta 12.22 val.

Anot bendrovės „Kauno vandenys“, gedimas lokalizuotas, vandens tiekimas atnaujintas.

„Informuojame, kad apie 12 val. gedimas lokalizuotas, vandens tiekimas operatyviai atnaujintas tiek įmonėms, tiek gyventojams. Atkreipiame dėmesį, kad Centro, Senamiesčio ir Vilijampolės mikrorajonuose kol kas galimas vandens drumstumas“, – praneša „Kauno vandenys“.

Papildyta 12.45 val.

Dėl įvykusios vandentiekio avarijos su nesklandumais susidūrė ir „Žalgirio“ arenos baseinas – laikinai nepriimami klientai.

„Dėl techninių kliūčių baseine laikinai nėra vandens, tad naujų klientų kol kas nepriimame. Informuosime, kai tik situacija bus išspręsta“, – trečiadienio vidurdienį informavo „Žalgirio“ arenos baseinas.

Papildyta 13.16 val.

Tuo metu prekybos centras „Akropolis“ dirba įprastus režimu.

„Trečiadienį K. Mindaugo pr. trūkus miesto magistralinei vandentiekio linijai, Kauno „Akropolis“ dirba įprastai, įvažiuoti ir išvažiuoti iš prekybos centro stovėjimo aikštelės taip pat galima be kliūčių. Kadangi avarija įvyko netoliese, palaikome ryšį su miesto tarnybomis ir sekame situaciją“, – komentavo Brigita Kuodytė, Kauno „Akropolio“ valdytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA