Kauno policija atlieka tyrimą dėl po sijonais moteris filmavusio vyro, skandalo epicentre – GMP vadovas – Kas vyksta Kaune

Kauno policija atlieka tyrimą dėl po sijonais moteris filmavusio vyro, skandalo epicentre – GMP vadovas

delfi.lt / Vytenis Miškinis 2024/07/25 12:52
Nerijus Mikelionis / SAM nuotr.
Nerijus Mikelionis / SAM nuotr.

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vyro, kuris vienoje parduotuvėje moteris filmavo po sijonais. Su šiuo įvykiu siejamas Greitosios medicinos pagalbos (GMP) tarnybos vadovas Nerijus Mikelionis, tiesa, įtarimai jam kol kas nėra pateikti.

Kaip paskelbė portalas „15min“, prieš kelias savaites vienoje parduotuvėje vyras kaišiojo po sijonais maišą, kuriame buvo filmuojantis telefonas. Kai viena moteris tai pastebėjo ir pasiskundė apsaugai, sulaikytas buvo N. Mikelionis.

„Delfi“ kreipėsi komentaro į Kauno apskrities policiją, kurie patvirtino, kad tokio įvykio išties būta.

„Birželio 30 d. 16.20 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Veiverių pl., esančioje parduotuvėje vyras filmuoja moteris po sijonais. Buvo pradėtas aplinkybių patikslinimas, siekiant įvertinti N. M. (gim. 1971 m.) veiksmus.

Liepos 8 d. dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 167 str. 1 d. (dėl neteisėto informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimo). Šiuo metu įtarimai padarius nusikalstamą veiką niekam nėra pareikšti.

Pagal šį Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso straipsnį, tas, kas neteisėtai rinko informaciją apie privatų asmens gyvenimą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų“, – nurodė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pats N. Mikelionis sakė, kad šis įvykis yra nesusipratimas, o jis pats dabar atostogauja ir plačiau nieko nekomentuos, skelbia „15min“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA