J. Jankevičiaus ir G. Mikalauskytės vestuvės: šventė priminė romantišką Holivudo filmą – Kas vyksta Kaune

J. Jankevičiaus ir G. Mikalauskytės vestuvės: šventė priminė romantišką Holivudo filmą

delfi.lt / Viktorija Vilcanaitė 2024/07/10 08:39
Justinas Jankevičius ir Greta Jankevičė / G. Siko nuotr.
Justinas Jankevičius ir Greta Jankevičė / G. Siko nuotr.

Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė liepos 5-ąją atšoko savo vestuves. 8-erius metus kartu skaičiuojančiai ir sūnų auginančiai porai tai tapo dar viena proga atšvęsti jų meilę. Pačių brangiausių draugų ir artimųjų akivaizdoje susituokę jaunavedžiai kiek nuslūgus emocijoms su „Delfi“ dalijasi šventės kadrais, kurie išties primena romantišką Holivudo filmą.

„Išlipę iš gyvenimo nuodėmėje. Jankevičiai“, – su humoru vieną iš daugelio vestuvinių nuotraukų komentavo jaunavedžiai.

Justinas Jankevičius ir Greta Jankevičė / G. Siko nuotr.

Pora vienas kitam „Taip!“ nusprendė tarti išskirtinėje vietoje – studijoje „Vynvytis“ su žaliuojančiu vidiniu kiemu. Jaukiai išpuoštoje erdvėje nuotaka link savo būsimo vyro ėjo lydima lyriškos Donato Čižausko dainos „Iš mano širdies“, kurią gyvai atliko Vaidas Baumila.

Įdomu tai, kad prie altoriaus jaunuosius pasitiko ne santuokų rūmų atstovė, o jųdviejų bičiulis – smagiai nusiteikęs kulinarinių laidų ir knygų autorius Gian Luca Demarco.

Justinas Jankevičius ir Greta Jankevičė / G. Siko nuotr.

Meilės dieną pora puošėsi tradiciniais jaunųjų drabužiais – J. Jankevičius vilkėjo stilingą juodą „BML Menswear“ smokingą, o jo mylimoji – baltą elegantišką dizainerės Rūtos Kvaščevičiūtės kurtą suknelę ilgomis rankovėmis. Nuotaka su savimi nešėsi ir dailią baltų gėlių puokštę. Abu jaunieji priminė aktorius iš senojo Holivudo filmų.

Romantišką nuotaiką puikiai pavyko pagauti ir šventės fotografui Gustui Sikui, kuris jaunuosius įamžino baltai juodose fotografijose.

„Galimai, myliu Tave dar labiau“, – į savo mylimąją, dalindamasis viena iš nuotraukų, šiltai kreipėsi J. Jankevičius.

Justinas Jankevičius ir Greta Jankevičė / G. Siko nuotr.

Itin privačioje ceremonijoje dalyvavę svečiai dalintis vestuvių akimirkomis socialiniuose tinkluose ėmė tik gerokai įsisukus šventei. Visi susirinkusieji, išskyrus jaunavedžius, puošėsi stilinga juoda spalva.

Poros pasveikinti atvyko gausus būrys svečių, tarp kurių – ir neseniai mama tapusi Dijora Petrikonytė su antra puse, Justino ilgametis kolega Mindaugas Stasiulis bei jo mylimoji Milda Stasiulė, žurnalistas Adomas Grinius su mylimąja Emilija ir kiti.

Po vestuvių G. Mikalauskytė pasirinko vyro pavardę ir nuo šiol prisistatys kaip Greta Jankevičė.

„Delfi“ primena, kad J. Jankevičius ir G. Mikalauskytė savo romantišką draugystę pradėjo dar 2016-aisiais metais.

2020-ieji jiems buvo dar labiau ypatingi – tais metais jie ne tik susižadėjo, įsikūrė savo namuose, bet ir tapo tėvais. Porai gimė sūnus Leonas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA