Kauno „Žalgirio“ baseine vyko vienos didžiausių šalies plaukimo varžybų – Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ baseine vyko vienos didžiausių šalies plaukimo varžybų

/ Organizatorių nuotr.
/ Organizatorių nuotr.

2024 m. birželio 26 d. Kauno „Žalgirio“ baseine vyko jau tradicinėmis tapusios tarptautinės plaukimo varžybos „Kaunas Grand Prix-2024“.

Pagal dalyvių skaičių, tai – vienos didžiausių šalies plaukimo varžybų, rašoma pranešime žiniasklaidai. Šįkart savo jėgas plaukimo takelyje išbandė net 600 jaunųjų sportininkų ne tik iš įvairių Lietuvos sporto mokyklų bei klubų, bet ir svečiai iš Latvijos, Lenkijos ir netgi Kanados.

Šio renginio tikslas – ne tik gražiai, šventiškai užbaigti plaukimo sezoną, išaiškinti geriausius jaunuosius plaukikus ir užfiksuoti jų rezultatus, bet ir palaikyti draugiškus ryšius su Lietuvos ir užsienio plaukikais, populiarinti plaukimo sporto šaką tiek savo, tiek kaimyninėse šalyse.

Tai ne tik sportinis, bet ir šventinis renginys su gausybe medalių bei prizų. Beveik 300 medalių išdalinta varžybų nugalėtojams ir prizininkams. Naujiena – medinis medalis už ketvirtą vietą!

Prizai, geros emocijos ir puikiai praleistas laikas vaikus motyvuoja netingėti, sportuoti bei siekti pergalių. Dėkojame plaukimo bendruomenei, prisidėjusiai prie varžybų organizavimo ir vykdymo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA