Nauja erdvė tobuliems saulėlydžiams ir pirmasis „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis Kaune – Kas vyksta Kaune

Nauja erdvė tobuliems saulėlydžiams ir pirmasis „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis Kaune

/ Organizatorių nuotr.
/ Organizatorių nuotr.

Kaune atveriamas naujas alaus ir kokteilių baras „Panorama Skybar“, kuriame kauniečiai bei miesto svečiai galės grožėtis viso miesto panorama ir tobulais vasaros saulėlydžiais. Ant „Volfas Engelman“ bravoro stogo (Kaunakiemio g. 2) įsikūrusi erdvė pradės veikti nuo šio penktadienio, o atidarymo proga vyks visame pasaulyje populiarus „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis. Jo metu susirinkusiems gros garsus šalies muzikos kūrėjas Leon Somov.

Vienintelis toks baras mieste

„Mūsų miestas gali pasigirti išskirtine panorama – nuo žavių senamiesčio ir naujamiesčio stogų bei bokštelių iki jaukių Nemuno pakrančių.

Panorama pasigrožėti siūlančių barų ar restoranų iki šiol Kaune beveik neturėjome, todėl nekantriai ruošėmės ir labai džiaugiamės pristatydami „Panorama Skybar“. Tikime, kad dėl savo neįpareigojančio formato bei atsiveriančių įspūdingų vaizdų, baras taps vieta, į kurią norės užsukti kiekvienas“, – sako Marius Horbačauskas, „Volfas Engelman“ generalinis direktorius.

Naujasis baras – jau trečioji „Volfas Engelman“ erdvė, įsikūrusi ant Kaunakiemio gatvėje esančio bravoro stogo. Savo konceptu iš jau veikiančios „Volfas Engelman Studijos“ ir restorano „Volfas Engelman Galerija“ išsiskirsiantis „Panorama Skybar“ lankytojus kvies mėgautis mėgstamais gėrimais, užkandžiais, geru laiku, vakarėliais ir kaip ant delno atsiveriančiais miesto centro vaizdais.

Šiltuoju metų sezonu baras veiks nuo trečiadienio iki šeštadienio. Durys bus atveriamos nuo 19 val. Kiekvieną vasaros penktadienio vakarą panoraminiame bare lauks didžėjų muzika.

Atidarymas su vakarėliu, populiariu visame pasaulyje

Oficialus „Panorama Skybar“ atidarymo vakaras vyks jau šį penktadienį, birželio 28 dieną. Šia proga visų norinčių svečių lauks ypatingas „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis. Tai – pirmasis iš kitų čia planuojamų „Corona Cero Sunset Hours“ vakarų.

„Visame pasaulyje populiarių „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlių tema – geras laikas, draugai, muzika ir gražūs vaizdai. Būtent taip kviečiame pasitikti ir paskutinį birželio penktadienio vakarą. Laiką skirti bendravimui ir kartu su gera kompanija kurti gražiausias vasaros akimirkas“, – sako „Volfas Engelman“ generalinis direktorius.

/ Organizatorių nuotr.

Vakaro metu pirmieji svečiai bus vaišinami nealkoholinio alaus „Corona Cero“ ir laimo duetu, o atmosferą susirinkusiems kurs garsus šalies muzikos kūrėjas bei atlikėjas Leon Somov. Meniu lauks tradiciniai „Corona Cero“ vakarėlių gėrimai ir „Panorama Skybar“ užkandžiai.

Programa visai vasarai

Dalyvavimas ir vakaro programa – nemokamas. Vakarėlyje laukiami visi norintys miesto gyventojai ir svečiai. Pradžios laikas – 19 val., adresu Kaunakiemio g. 2.

Organizatoriai informuoja, jog vakarėlis bus fotografuojamas ir filmuojamas. Vietų skaičius – ribotas.

Iš viso vasaros periodu „Panorama Skybar“ bare suplanuoti trys „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėliai. Daugiau informacijos ir naujienų galima sekti „Volfas Engelman Erdvės“ paskyroje „Facebook“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA