Kauniečiai susidūrė su rebusu: kaip pereiti Jonavos gatvę? – Kas vyksta Kaune

Kauniečiai susidūrė su rebusu: kaip pereiti Jonavos gatvę?

Jonavos gatvė / Stop kadro nuotr.
Jonavos gatvė / Stop kadro nuotr.

Pastarosiomis dienomis Jonavos gatvę pėsčiomis norėję kirsti kauniečiai susidūrė su galvosūkiu. Žalias šviesoforo signalas pėsčiųjų perėjoje įsijungdavo, tačiau vairuotojai to nepastebėdavo. UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ šią problemą esą jau išsprendė, tačiau primena kauniečiams, ką daryti, jei mieste vėl pastebėtų šviesoforų veikimo nesklandumų.

„Gal yra informacijos, kas yra atsitikę su Jonavos g., prie 254 pastato, esančiu šviesoforu? Jau nuo praeitos savaitės šviesoforas automobiliams mirksi geltonas, o prie perėjos atėjusiems žmonėms, paspaudusiems mygtuką, įsijungia žalias ėjimo laikas, bet automobiliams niekas nepasikeičia, pėstieji, to nepastebėję, lenda tiesiai į eismą.

Praeitą ketvirtadienį jau buvo avarija, šią savaitę matosi, kaip vairuotojai apšaukia praeivius, kodėl jie lenda po ratais, nors jie eina per žalią… Kažkaip gal reikėtų atkreipti dėmesį, nes koks vaikas įsijungus žaliai šoks per perėją, bet vairuotojai gali ir nespėt sustoti. Keista, kad beveik savaitę jau laikosi toks „veikimas“, – teigė laišką „Kas vyksta Kaune“ redakcijai atsiuntęs skaitytojas.

Šią situaciją antradienį, birželio 25 dieną, Jonavos g. įamžino ir „Kas vyksta Kaune“ fotografas:

Kaip ketvirtadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ atstovė, ši problema Jonavos g. jau išspręsta. Tuo pačiu kauniečiams primenama, kur kreiptis, jei mieste susiduriama su panašiomis problemomis.

„Dėkojame už pranešimą ir bendradarbiavimą gerinant Kauno miesto eismo valdymo sistemą. Gedimas reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje esančioje Jonavos g. yra pašalintas. Šiuo metu pėsčiųjų perėjos šviesoforai veikia įprastu režimu.

Taip pat noriu informuoti apie UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečerinės telefono numerį: 8-685-53552. Paskambinus šiuo numeriu, apie gedimus galima tiesiogiai informuoti visą parą budintį personalą. Bet kurio, neabejingo piliečio skambutis, padėtų ženkliai operatyviau juos pašalinti. Apgailestaujame dėl eismo dalyvių patirtų nepatogumų“, – teigiama UAB „Kauno gatvių apšvietimas“ atstovės komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA