B. Nicholson ryžosi iššūkiui: ketinu nubėgti iki Kauno – Kas vyksta Kaune

B. Nicholson ryžosi iššūkiui: ketinu nubėgti iki Kauno

delfi.lt / Reda Barkauskaitė 2024/06/26 19:40
Beata Nicholson / Asmeninio archyvo nuotr.
Beata Nicholson / Asmeninio archyvo nuotr.

Laidų vedėja, kulinarinių ir ne tik knygų autorė Beata Nicholson šią vasarą ryžosi judriam iššūkiui. Garsi moteris, įkvėpta vieno pažįstamo sveikos gyvensenos entuziasto, nusprendė kasdien nubėgti po 3 kilometrus – tai ji darys visą mėnesį. B. Nicholson sako, kad tai puikus būdas auginti save, be to, savo pavyzdžiu ji kiekvienam primena, kad žmogus nebuvo sukurtas sėdėjimui ant sofos.

Savo patirtį ir iššūkio taisykles Beata aprašė „Facebook“ įraše, juo žinoma moteris sutiko pasidalinti ir su Delfi Moterys skaitytojais.

„Prisigalvojau ant savo galvos, o dabar kankinuosi! Na gerai, nesikankinu susikietinu, susikaupiu ir naudoju in action savo šūkį: „susikaupk ir klestėk!“. Tai paskaitykite, kaip aš ketinu nubėgti iki Kauno birželio-liepos mėnesiais…

Visko tuose tinkluose prisižiūrim, ar ne? Tai aš iš bičiulio, labai faino sveikos gyvensenos entuziasto, gydytojo Voldemaro nusižiūrėjau 3 km. iššūkį – kasdien, visą mėnesį.

Birželio 15 d. buvau Palangoje, na ir ką, galvoju, IMU, DAROM, juolab vasara – geriausias laikas, o 3 km tikrai įveikiami. Toks, sakykim, saldus įveikiamas bėgimo kąsnelis – gali ir per 20 min. įveikti, gali per 30 min., bet tikrai valandos neprireiks.

Kokios taisyklės? Voldemaras paaiškino taip – jei nenubėgi vieną dieną, tuos kilometrus turi nubėgti kitą.

Tai 9 dienas non-stop bėgau – rytais Palangoj ir Papėj palei jūrą (super smaguma), Anykščių rajone ir namie truputį ant takelio. 10-tą dieną praleidau, tad teko vakar vytis. O kaip sunku pasivyti, jei praleidi! Ir man vakare netinka sportuoti, bet kadangi iššūkis, tai susikaupiau. Dar oi, kiek daug liko! Ačiū tikrai, Voldemarai, kad prisigalvojai čia ir kitus užkrėtei!

Tai labai puikus būdas paaugint save ir dar kartą patvirtinti sau, kad pati turi gyvenime ir ribas brėžti, ir tvoras visokias statyti ir sau užduotis kelti – tik taip gali save užauginti!

Aš šiaip visokių iššūkių nelabai imuosi, bet dabar, pagauta Palangos atostogų euforijos, prisidirbau.

Norit daugiau judėti, bet nežinot, kaip pradėti? Pokytis tikrai neatsitinka per dieną. Savo naujausioje gero gyvenimo knygoje „21 taisyklė geram gyvenimui“ parašiau visą skyrių, o gal ir 2 apie tai, kaip pradėti daugiau judėti, nes žmogus nebuvo sutvertas sofai. Parašiau, kaip aš judinu ir auginu save!

Tai va tokia ataskaita – kas dar nepabandėte turistinio bėgimo, būtinai rekomenduoju. O gal prisijungsit prie Voldemaro ir mano iššūkio – 3 km kasdien, visą mėnesį?“, – rašė B. Nicholson.

Delfi primena, kad balandžio 22 d. Vilniuje esančiame Dūmų fabrike B. Nicholson pristatė knygą „21 taisyklė geram gyvenimui“. Tai pirmoji moters knyga ne apie kulinariją.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA