Derbyje „Kauno Žalgiris“ įtikinamai įveikė „Hegelmann“ – Kas vyksta Kaune

Derbyje „Kauno Žalgiris“ įtikinamai įveikė „Hegelmann“

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pergalingai pradėjo trečią „TOPsport A lygos“ ratą. Pirmoji Sauliaus Širmelio pergalė vadovaujant žaliai baltiems buvo įtikinama – Dariaus ir Girėno stadione rezultatu 4:1 (2:1) įveiktas Kauno rajono „Hegelmann“ klubas.

Įpusėjus pirmai rungtynių pusei žalgiriečius į priekį išvedė Filipas Dangubičius – į savo buvusios komandos vartus kroatas įvartį pelnė po standartinės situacijos, kai perdavimą atliko Aldayras Hernandezas.

Tiesa, netrukus rezultatą svečiams pavyko išlyginti. Po standarto kamuolį į savo vartus nukreipė Divine’as Naah – 1:1.

Pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje „Kauno Žalgiris“ vėl išsiveržė į priekį. Po puikios kombinacijos atakoje Davidas Anane atliko perdavimą iš krašto, o baudos aikštelėje atsidūręs Gratas Sirgėdas įvartį pelnė vienu lietimu – 2:1.

Vos prasidėjus antram kėliniui tas pats G.Sirgėdas atliko perdavimą jau minėtam F.Dangubičiui, kuris neklydo ir padidino žalgiriečių pranašumą – 3:1.

Kroatui galiausiai priklausė ir paskutinis žodis šiose rungtynėse. Po kontratakos A.Hernandezas atliko perdavimą iš krašto, o F.Dangubičius kyštelėjo koją ir įformino savo „hattricką“ – 4:1.

Per likusį laiką Kauno komandą kelis kartus gelbėjo Deividas Mikelionis, o prie varžovų vartų savo progą turėjo į virpstą pataikęs Artūras Dolžnikovas.

Po šių rungtynių „Kauno Žalgiris“ su 28 taškais pakilo į trečią vietą turnyro lentelėje ir atsilikimą nuo „Hegelmann“ sumažino iki keturių taškų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA