Gatvėje parkritęs „Dinamikos“ lyderis G. Brokas patyrė veido sužalojimus: buvo išgabentas į klinikas – Kas vyksta Kaune

Gatvėje parkritęs „Dinamikos“ lyderis G. Brokas patyrė veido sužalojimus: buvo išgabentas į klinikas

delfi.lt / Paulina Taškutė, Viktorija Vilcanaitė 2024/06/22 10:26
Gintautas Brokas patyrė veido sužalojimus / G. VIDŽIŪNO ir ASM. ALBUMO NUOTR.

Prieš kelias dienas grupės „Dinamika“ narys Gintautas Brokas pasidalijo ne itin malonaus įvykio istorija. Žinomas muzikantas teigė, kad nukrito nuo dviračio ir patyrė sužalojimus, todėl teko apsilankyti ir ligoninėje. Vis dėlto panašu, jog rimtų traukų pavyko išvengti: „Dabar, kai pasižiūriu į veidrodį, veidas primena žemėlapį, nes liko tik nubrozdinimai“.

Socialiniuose tinkluose su savo sekėjais G. Brokas neseniai pasidalijo nuotrauka, kurioje matyti ryškūs veido nubrozdinimai ir trumpu įrašu apie tai, kas jam nutiko.

„Matyt, žmona teisi, kol dar gyvas, reikia apsidrausti, nes kažkaip paskutiniu metu pradėjau dažnokai kristi nuo dviračio. Kad ir šiandien, visai po savo namo langais. Pro šalį važiavo chebrytė, tai jie neleido man stotis, paskambino 112, o tie pažiūrėjo į viską rimtai, nusivežė į klinikas, bet nieko nerado.

Aš, aišku, dėkingas visiems, kurie man padėjo. Matyt, reikia angelo sargo šalia manęs, nors ir taip esu saugojamas. Dar ačiū kaimynkai“, – rašė G. Brokas.

Rimtų sužalojimų pavyko išvengti

„Delfi“ žinomas vyras pasakojo, kad tai – jau ne pirmas kartas, kai jis nukrenta nuo dviračio, vis dėlto klinikose anksčiau po panašaus incidento lankytis dar nėra tekę.

„Pro šalį važiavo vaikinai, į šią situaciją, kai nukritau, jie pažiūrėjo labai rimtai, sakė: „Tu nesikelk, nes gali būti sužeistas stuburas, girdėjau rekomendacijas, jeigu kas nors lūžę, geriau nejudėti“. Aš labai norėjau atsistoti, bet jie man neleido ir iškvietė greitąją“, – sakė G. Brokas.

Klinikose muzikantui atliko visus reikiamus tyrimus. Kalbėdamas su „Delfi“ G. Brokas juokaudamas sakė šioje situacijoje įžvelgiantis ir pliusų, nes pasitikrino sveikatą.

„Paėmė kraują, peršvietė galvą. Ten praleidau daug laiko, šiek tiek atsibodo, nes kol padarė tyrimus, kol suvedė rezultatus… Žinoma, mane paleido, nes absoliučiai nieko nerado“, – šypsojosi pašnekovas.

Jis teigė atsipirkęs keliais nubrozdinimais ant veido: „Dabar pasižiūriu į veidrodį ir veidas primena žemėlapį. Nosis, smakras, paakys… Mano veidas prarado prekinę išvaizdą. Žodžiu, pasibučiavau su asfaltu, kaip priklauso, o veidas sugėrę visą smūgį“.

Paklaustas, ar sužalojimai spės išgyti iki koncertų, kurie „Dinamikos“ laukia liepos 26, rugpjūčio 16 dienomis Palangoje bei liepos 19 – Raudondvarjyje, G. Brokas pasakojo esantis įsitikinęs – po savaitės jis jau sugijęs galėtų lipti ant scenos.

„Prieš savaitę laiko nutiko panašus įvykis, kai man važiuojant pasipainiojo moteriškė su šuniu. Stengdamasis išvengti smūgio ir nepervažiuoti šuns, nesuvaldžiau dviračio. Tą kartą savęs nekaltinau, bet pasitaikė labai įdomi šuns savininkė. Kol nukritęs atsikėliau, nusipurčiau dulkes, moteriškės su šunimi nebebuvo, ji net nepaklausė, kaip laikausi. Kaip šiuolaikinis jaunimas, buvo įnikusi į telefoną, o šuo blaškėsi po šaligatvį, kur nori. Vėliau, liaudiškai šnekant, tepė slides.

Po to įvykio per savaitę laiko sugijau, manau, kad tiek laiko užteks ir šiems sužalojimams, nes jau ne pirmas kartas. Pasitaiko, kad nukrentu nuo dviračio, bet galva lieka sveika. Dar kitas gal pagalvojo, kad buvau girtas, bet tikrai, nei girtas, nei ką. Tuo labiau, mano dviratis elektrinis, jei pedalus sujudini, jis rauna į priekį, kaip nežinau kas“, – juokėsi G. Brokas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA