Kauno „Žalgiryje“ nebelieka legendinio komandos balso – Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiryje“ nebelieka legendinio komandos balso

Andrius Žiurauskas / Lrytas.lt nuotr.

Naujajame sezone Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėse sirgalius užkūrinės ir energiją „Žalgirio“ arenoje palaikys nauji vedėjai.

19 metų „Žalgirio“ rungtynių balsu Kaune buvusį aktorių, režisierių ir laidų vedėją Andrių Žiurauską Eurolygos rungtynėse pakeis aktorius, komikas ir laidų vedėjas Mantas Stonkus.

„Aš pasiruošęs atiduoti visą savo širdį, gerklę ir sielą už mūsų komandą. Jau dabar galva pilna minčių ir idėjų. Nekantrauju ir oda šiaušiasi, kai įsivaizduoju mus šėlstančius arenoje“, – apie laukiančius darbus „Žalgirio“ arenoje įspūdžiais dalijosi M. Stonkus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mantas Stonkus (@stonkusmantas)

Prisiekusio „Žalgirio“ sirgaliaus M. Stonkaus balsas jau buvo girdimas ir anksčiau vykusių žalgiriečių Eurolygos dvikovų metu – šiame vaidmenyje jis debiutavo 2022–2023 m. sezone vykusių Eurolygos atkrintamųjų susitikime Kaune tarp „Žalgirio“ ir „FC Barcelonos“ metu.

Beveik 20 metų „Žalgirio“ rungtynių pranešėju dirbęs A. Žiurauskas buvo tapęs neatsiejama arenos atmosferos dalimi. „Žalgirio“ organizacija reiškia didžiulę padėką nepamirštamas emocijas sirgaliams kūrusiam A. Žiurauskui.

Būsimo sezono metu „Betsafe-LKL“ rungtynių vedėju taps taip pat kauniečiams jau pažįstamas renginių vedėjas Vladas Kuzminskas. Jis jau yra dirbęs „Žalgirio“ arenoje vykusiose krepšinio dvikovose ir 2023–2024 m. sezone. V. Kuzminskas pavaduos M. Stonkų ir atskiruose Eurolygos susitikimuose Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA