Lietuvos rinktinės kapitonas nuo šiol vilkės Kauno „Žalgirio“ marškinėlius – Kas vyksta Kaune

Lietuvos rinktinės kapitonas nuo šiol vilkės Kauno „Žalgirio“ marškinėlius

Fedoras Černychas / „FK Kauno Žalgiris“ feisbuko nuotr.

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sulaukė papildymo – komandos marškinėlius nuo šiol vilkės Lietuvos rinktinės kapitonas Fedoras Černychas.

Antrą 2024 m. sezono pusę jau savaitgalį pradėsiantis Kauno klubas su 33-ejų futbolininku sutarė iki 2026 metų sezono pabaigos galiojančios sutarties.

Antrą 2024 m. sezono pusę jau savaitgalį pradėsiantis Kauno klubas su 33-ejų futbolininku sutarė iki 2026 metų sezono pabaigos galiojančios sutarties.

Paskutiniu metu F. Černychas rungtyniavo Indijoje, Keralos „Blasters“ komandoje, į kurią atvykęs sausio mėnesį per 10 rungtynių spėjo pelnyti tris įvarčius.

Du kartus geriausiu Lietuvos metų futbolininku išrinktas F. Černychas yra vienas daugiausiai Lietuvos vyrų futbolo rinktinėje rungtynių sužaidusių žaidėjų (93) bei antras visų laikų rezultatyviausias rinktinės futbolininkas (15 įvarčių).

„Po ganėtinai ilgų derybų pasiekėme susitarimą su Lietuvos vyrų rinktinės kapitonu ir vienu geriausių šalies futbolininku. Labai tikiuosi, kad ilgametė Fedoro patirtis užsienyje ir profesionalumas bus pavyzdys kietiems tiek aikštelėje, tiek rūbinėje“, – apie naują žalgirietį kalbėjo klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

Iki šiol per savo karjerą atakuojantis futbolininkas yra rungtyniavęs Mogiliovo „Dnepr“ ir Novopolocko „Naftan“ (Baltarusija), Lečnos „Gornik“ ir Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija), Maskvos „Dinamo“ ir „Orenburg“ (Rusija) bei Limasolio AEL (Kipras) ekipose.

„Kauno Žalgiris“ F. Černychui bus pirmas klubas pajėgiausioje šalies lygoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA