Penktadienis spūstyse: nuo Kauno iki Ariogalos – penkios avarijos – Kas vyksta Kaune

Penktadienis spūstyse: nuo Kauno iki Ariogalos – penkios avarijos

/ Lrytas.lt skaitytojos nuotr.

Skubėdami švęsti ilgąjį Joninių savaitgalį, penktadienį vairuotojai laiką gaišta spūstyse prie Kauno. Kaip praneša vairuotojai, nuo Kauno iki Ariogalos – penkios avarijos.

„Nuo Kauno iki Ariogalos į Klaipėdos pusę penkios avarijos.

Prie Sausinės link Klaipėdos avarija, kamštis nuo Kauno. Kelio darbai. Du susiaurėjimai į vieną juostą bus. Vienas ir po kokių 5 km kitas. Kantrybės. Atlaukėm valandą. Čia nedavažiavus Ariogalos viaduko“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje apie eismo situaciją informavo kauniečiai.

Kitas vairuotojas, apie 17 val. reiškė pyktį, kad neįmanoma nei įvažiuoti, nei išvažiuoti iš Kauno: „Kiek galima!!! Nei Kaune pravažiuosi, nei iš Kauno išvažiuosi, nei į Kauną įvažiuosi“.

Visi skuba švęsti Joninių: skelbia, kuriose Kauno gatvėse fiksuojamos spūstys

Kaip skelbė naujienų portalas lrytas.lt, portalo eismoinfo.lt duomenimis, kurie buvo gauti iš policijos, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 104 km kiek po 19 val. lengvasis automobilis partrenkė stirną. Gyvūnas pabėgo. Spūstyse įstrigę lrytas.lt skaitytojai redakciją informavo, kad po 20 val. čia lengvai susidūrė du automobiliai – vienas kitam stuktelėjo į galą.

Šios dvi avarijos, kaip rašo portalas lrytas.lt, dar labiau apsunkino ir taip sudėtingą eismą, tad spūstyse įstrigę vairuotojai raginami apsišarvuoti kantrybe.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA