Ortopedų-traumatologų ir kraujagyslių chirurgų konsultacijos Kaune tapo pasiekiamos lengviau – Kas vyksta Kaune

Ortopedų-traumatologų ir kraujagyslių chirurgų konsultacijos Kaune tapo pasiekiamos lengviau

„Ortopedijos Centras“ / Organizatorių nuotr.

Kaune, adresu Jonavos g. 16, veikiančiame „Ortopedijos Centre“ konsultacijas nuo šiol teiks dar daugiau itin patyrusių ortopedų-traumatologų bei kraujagyslių chirurgų. Gydytojai pacientus konsultuos raumenų bei skeleto problematikos klausimais, skirs reikiamus tyrimus, o esant poreikiui atliks ir sąnarių echoskopijos tyrimus. Kartu šiame centre pacientai gali įsigyti įvairių ortopedinių prekių ar net užsakyti individualius, būtent sau pritaikytus gaminius.

Konsultacijos pasiekiamos lengviau

Aukštos kvalifikacijos ortopedų-traumatologų, angiochirurgų ir kitų specialistų konsultacijoms  poreikis mieste visuomet buvo didelis. Kauniečių patogumui, viena iš šalyje lyderiaujančių ortopedijos paslaugas bei gaminius tiekiančių įmonių „Ortopedijos Centras“ plečia pajėgumus ir persikėlusi į naujas patalpas Jonavos g. 16 siūlo dar daugiau galimybių kokybiškas paslaugas gauti greitai ir lengvai.

„Ortopedijos Centre“ pacientų lauks patyrę ortopedai-traumatologai Arvydas Jonavičius, Ignas Gerulaitis, Vytautas Venclovas bei angiochirurgai Arūnas Grinkevičius ir Adomas Aladaitis. Centre bus teikiamos konsultacijos raumenų bei skeleto klausimais, skiriami reikiami tyrimai ir gydymo rekomendacijos.

Ortopedai-traumatologai atliks sąnarių echoskopiją, hialurono rūgšties injekcijas į sąnarius, vieną iš efektyviausių ortopedinės chirurgijos ir sporto procedūrą „PRGF“ su augimo faktoriais praturtinta plazmos technologija ir taikys kitus gydymo metodus.

Kraujagyslių chirurgas pacientus konsultuos kojų venų klausimais, atliks jų echoskopiją, esant poreikiui rekomenduos ir parinks kompresines kojines, atliks skleroterapijos procedūrą.

„Ortopedijos Centras“ / Organizatorių nuotr.
„Ortopedijos Centras“ / Organizatorių nuotr.

Vieninteliai atlieka pažangų pėdos tyrimą

Daug klientų „Ortopedijos Centrą“ renkasi ir tik dėl jame atliekamo skaitmeninio pėdos tyrimo „Pedomedic“. Nors rinkoje panašaus tipo paslaugų teikiama ir daugiau, „Pedomedic“ išsiskiria savo specifika. Tyrimo metu pažangios įrangos pagalba vertinamas pėdos ilgis, plotis, vidinio ir išorinio pėdos skliauto kraštų aukštis. Tai leidžia specialistui tiksliai pamatyti netaisyklingo spaudimo taškus bei deformacijas. Vėliau pacientui gali būti pritaikomi individualūs, tyrimo rezultatus atitinkantys vidpadžiai.

„Ortopedijos Centre“ pacientai gali rinktis iš didelio asortimento kruopščiai atrinktų ir pačios komandos išbandytų gaminių – nuo ortopedinių vidpadžių ir įdėklų iki liemenėlių, skirtų nešioti po krūties šalinimo operacijos. Prekės gaminamos Vokietijoje, JAV, Prancūzijoje, Čekijoje, Švedijoje, Austrijoje, Belgijoje, Lenkijoje ir atitinka visus Europos Sąjungos standartus bei direktyvas.

„Ortopedijos Centras“ / Organizatorių nuotr.
„Ortopedijos Centras“ / Organizatorių nuotr.

Kompensuojamos paslaugos ir gaminiai

Klientų patogumui, „Ortopedijos Centras“ gamina ir individualius ortopedinius gaminius. Pavyzdžiui, įtvarus po traumų, langetes ar vidpadžius, kurie gali būti kompensuojami Valstybinės ligonių kasos.

Su šeimos gydytojo siuntimu centre kompensuojamos ir ortopedų-traumatologų bei kraujagyslių chirurgų konsultacijos.

Nuo 1997 metų veikiantį „Ortopedijos Centrą“ galima rasti didžiuosiuose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Kaune centras veikia greta Kauno pilies žiedo, adresu Jonavos g. 16 – pacientų laukia ir šeštadieniais.

Daugiau informacijos: https://www.orto.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA